Путин - болест, ботокс или треће?

Руски председник Владимир Путин имао је у понедељак тријумфални повратак у јавност, смејући се гласинама да је одсуствовао због болести.

Свијет 17.03.2015 | 10:38
Путин - болест, ботокс или треће?

Ипак, како наводи Индепендент, напор портпарола да се смањи утицај гласина о његовој наводној болести није дао конкретан разлог за његов десетодневни нестанак из јавности и отказивање неколико, унапред заказаних, билатералних састанака.

Репортери који су били присутни на конференцији за медије после Путиновог састанка са председником Киргистана навели су да лидер познат по својим многобројним спортским активностима и готово врхунској форми, није изгледао тако “свеже“ као некада.

“Не постоји ништа у његовом понашању што би указивало на било какве здравствене проблеме“, наводи агенција Ројтерс, али агенција Франс прес истиче да је Путин изгледао “некако бледо“.

Остали медији су у својим извештајима, описујући Путина, користили епитете “знојав“, “блистав“, “подбуо“, а поједини су ишли до краја, наводећи да он заиста изгледа болесно.

Таблоидни портал МејлОнлајн је објавио мишљење Џуди Џејмс, експерткиње за говор тела, која је истакла да Путин није исти као пре.

“Иако се смеје, у његовим очима фали израз чврстине и ароганције који је карактеристичан за њега. Корак му је нормалан, али лева рука показује знакове слабости. У појединим тренуцима само виси, потом је он придржава десном руком, али се све врати у нормалу када њом откопчава дугме на сакоу“, навела је Џејмс.

Према одређеним мишљенима, Путин се подвргао хируршкој операцији затезања лица, што подгрева старе гласине да он годинама има третмане фејслифтинга и убрзигавања ботокса.

Путин је десет дана био одсутан из јавности, а његов састанак са колегом из Киргистана Алмазбеком Атамбајевим сврстао се у ред најишчекиванијих, не толико због тема разговора, колико због чињенице да су се у медијима провлачиле гласине о његовој болести и мистериозном нестанку.

Извор: б92

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

марре

17.03.2015 11:35

Краљ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

е.т

17.03.2015 11:46

Његово велицанство се спустило на земљу, ја гледао!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

17.03.2015 12:46

Људи где је предсједник Бангладеша ево нема га већ 7 дан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

17.03.2015 14:48

ЦРЊО БИ ВОЛЕО ДА СЕ НЕШТО ДЕСИ ПУТИНУ КАКО БИ МОГАО ДА И ДАЉЕ НАПАДА РУСИЈУ ПРЕКО ФАШИСТАУ ЊОЈ И КОРИСТИ ЊЕНО БЛАГО ЗА ЂАБЕ.АЛИ МАЛО СУТРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

17.03.2015 15:12

Морају људи да зараде паре. Процјене и догађаји око Путина су у најмању руку смјешни. Говор тјела хахаха. Па они њему годинама испитују "говор тјела" и још увјек им је загонетка. Појма они немају осим нагађања некаквих стручбјака. Живио ти нама 100 година .

ОДГОВОРИТЕ