Давила мужа јер јој ништа није поклонио

Јапанска полиција данас је испитала 43-годишњу жену која је покушала да задави супруга јер јој није дао узвратни поклон за Дан заљубљених.

Занимљивости 16.03.2015 | 10:51
Давила мужа јер јој ништа није поклонио

Од мушкараца у Јапану очекује се да дају поклоне партнеркама 14. марта, који је познат и као Бели дан, као узвратни поклон за чоколаде и друге ситнице које добијају 14. фебруара на Дан заљубљених.

Пошто ју је, како се чини, 31-годишњи супруг заборавио, Мие Нишијама је покушала да га удави краватом.

Нишијама је ухапшена у свом дому у граду Сакаи на западу земље пошто је њен супруг позвао полицију. Како преноси АФП, жена га је оптужила да је вара.

"А није ми ни дао узвратни поклон за Дан заљубљених. БИла сам љута и давила сам га", наводно је Нишијама рекла полицији.

Она је појаснила да није желела да убије супруга, рекао је један полицијски званичник АФП-у, али је свеједно ухапшена због сумње на покушај убиства.

Западњачки обичај за Дан заљубљених модификован је када је дошао у Јапан и постао "једносмерна улица" у којој су жене те које поклањању чоколадице мушкарцима у свом животу, од колега и шефова до партнера.

Вешти трговци установили су потом Бели дан као прилику за мушкарце да врате поклоне обасипајући своје драге свиме, од колача до накита.

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар