Још једно тијело у близини убијеног таксисте

Полиција је јутрос током претраге терена у атару газдинства ПКБ Лепшница, у насељу Глогоњски рит у Београду пронашла још једно тијело недалеко од мјеста гдје је убијен таксиста Ћире Тренески.

Србија 13.03.2015 | 11:16
Још једно тијело у близини убијеног таксисте

Тијело је откривен рано јутрос док су истражиоци претраживали терен у потрази за могућим траговима које су убице таксисте можда оставиле иза себе - пренијели су београдски медији.

За сада није познато да ли се проналазак тијела, за сада непознатог мушкарца, може довести у везу са синоћним убиством таксисте Ћире Тренеског.

У атару газдинства ПКБ Лепшница, на пет километара од Зрењанинскохг пута, у аутомобилу "алфа ромео" "Пинк таксија" синоћ је нађен мртав таксиста Ћире Тренески /41/, који је убијен са неколико метака из ватреног оружја.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

драги дрзавници и остали

13.03.2015 13:04

Смањите порез на лицно наорузање да има постен свијет циме да се брани од будала, а уведите драстице казне за нелегално поседовање. Данас свака бараба је наорузана, а ми постени ни сузавац спреј не смијес имати. За оне који це да лупају минусе зна се процедура која је поприлицно добра како се орузје добија. Само код нас је закон на страни бараба.

ОДГОВОРИТЕ