Još jedno tijelo u blizini ubijenog taksiste

Policija je jutros tokom pretrage terena u ataru gazdinstva PKB Lepšnica, u naselju Glogonjski rit u Beogradu pronašla još jedno tijelo nedaleko od mjesta gdje je ubijen taksista Ćire Treneski.

Srbija 13.03.2015 | 11:16
Još jedno tijelo u blizini ubijenog taksiste

Tijelo je otkriven rano jutros dok su istražioci pretraživali teren u potrazi za mogućim tragovima koje su ubice taksiste možda ostavile iza sebe - prenijeli su beogradski mediji.

Za sada nije poznato da li se pronalazak tijela, za sada nepoznatog muškarca, može dovesti u vezu sa sinoćnim ubistvom taksiste Ćire Treneskog.

U ataru gazdinstva PKB Lepšnica, na pet kilometara od Zrenjaninskohg puta, u automobilu "alfa romeo" "Pink taksija" sinoć je nađen mrtav taksista Ćire Treneski /41/, koji je ubijen sa nekoliko metaka iz vatrenog oružja.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

dragi drzavnici i ostali

13.03.2015 13:04

Smanjite porez na licno naoruzanje da ima posten svijet cime da se brani od budala, a uvedite drastice kazne za nelegalno posedovanje. Danas svaka baraba je naoruzana, a mi posteni ni suzavac sprej ne smijes imati. Za one koji ce da lupaju minuse zna se procedura koja je poprilicno dobra kako se oruzje dobija. Samo kod nas je zakon na strani baraba.

ODGOVORITE