Лима и Јарић дијеле 240 милиона долара

Адријана и Марко у јулу ће коначно бити слободни, а како су решили да се њихова заједница споразумно растави, богатство ће поделити напола.

Забава 11.03.2015 | 10:49
Лима и Јарић дијеле 240 милиона долара

дријана Лима и Марко Јарић, иако су се још пре годину дана растали, тек у јануару су поднели захтев за развод брака, открива Курир. Бракоразводна парница биће готова у јулу, а пар је одлучио да због ћерки Валентине (5) и Сијене (3) споразумно стави тачку на свој брак.

Због тога неће бити суђења за поделу имовине, већ ће се према законима државе Вајоминг, где се води парница јер су се тамо венчали 2009, њихово богатство делити напола. А то није мало. Јарић је током играња у НБА лиги зарадио 40 милиона долара, али је свој банковни рачун увећао четири пута кроз приватне послове.

Успешан бизнисмен

Последњих година посветио се грађевинарству, које му доноси добар приход, а има послове и у угоститељству како у САД, тако и у Србији. Послује и у модном бизнису, као и у интернет продаји видео и фото материјала о познатим спотистима. С друге стране, и Лима одлично зарађује, али мање од бившег мужа. Током 2008. и 2009, зарадила је 20 милиона долара, а после тога у просеку 7,5 милиона годишње. Они ће делити и вилу у Мајамију вредну 10 милиона, стан у Њујорку од шест милиона, кућу на Беверли Хилсу, која је процењена на два милиона, а ту је и јахта коју су платили 1,5 милиона долара.

Развод због преваре

Бивши брачни пар решио је да се растане прошле године. Како се спекулисало, Лима је открила да ју је муж преварио с манекенком Јованом Швоњом, а амерички медији су објавили да га је ухватила и у неверству с комшиницом. Марко покушава да заштити свој приватни живот, па се у јавности не појављује ни са једном девојком, док Лима већ шета с новим дечком Џоом, ког је представила баш тада када је поднела папире за развод.

Марко и Адријана упознали су се 2006, а венчали су се 2009. на Дан заљубљених. После пет година решили су да окончају брак.
Позвали смо Марка, али су његови бројеви телефона остали недоступни.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар