Мурињо побиједио - Бане остаје у Челсију!

Челси ће, по свему судећи, послушати утицајног Жозеа Муриња и направити преседан у својој политици. Банету нови четворогодишњи уговор, већа плата...

Фудбал 10.03.2015 | 20:00
Мурињо побиједио - Бане остаје у Челсију!

"Бранислав Ивановић је најбоља инвестиција Челсија у новијој историји", цитат је Жозеа Муриња, који довољно говори о томе шта тренер лондонских "плаваца" мисли о српском репрезентативцу.

Изгледа да је Португалац успео да убеди челнике Челсија (читај: Романа Абрамовича) да задрже Ивановића и то не само још једну годину, него у наредне четири(!), што би могло да значи да ће он и завршити каријеру у лондонском клубу, с обзиром на то да има 31 годину.

Према сазнањима енглеских медија, Мурињови аргументи су били толико јаки да ће Челси, ако се ово испостави као тачно, прекршити сопствено правило - а то је да се играчима старијим од 30 година нуди само једногодишњи продужетак уговора.

Тренутни уговор Ивановића са Челсијем истиче на лето наредне године, а Мурињо никако не жели да га се одрекне. Отуд и његово константно инсистирање код управе да му продужи уговор, у чему је, како тврде енглески медији, успео.

Уз то, Ивановића чека и повећање плате - са 75.000 на 90.000 фунти.

Дакле, ако Ивановић заиста продужи уговор на четири године, заокружиће целу деценију на Стамфорд бриџу (дошао је 2008. године).

Коментари / 0

Оставите коментар