Murinjo pobijedio - Bane ostaje u Čelsiju!

Čelsi će, po svemu sudeći, poslušati uticajnog Žozea Murinja i napraviti presedan u svojoj politici. Banetu novi četvorogodišnji ugovor, veća plata...

Fudbal 10.03.2015 | 20:00
Murinjo pobijedio - Bane ostaje u Čelsiju!

"Branislav Ivanović je najbolja investicija Čelsija u novijoj istoriji", citat je Žozea Murinja, koji dovoljno govori o tome šta trener londonskih "plavaca" misli o srpskom reprezentativcu.

Izgleda da je Portugalac uspeo da ubedi čelnike Čelsija (čitaj: Romana Abramoviča) da zadrže Ivanovića i to ne samo još jednu godinu, nego u naredne četiri(!), što bi moglo da znači da će on i završiti karijeru u londonskom klubu, s obzirom na to da ima 31 godinu.

Prema saznanjima engleskih medija, Murinjovi argumenti su bili toliko jaki da će Čelsi, ako se ovo ispostavi kao tačno, prekršiti sopstveno pravilo - a to je da se igračima starijim od 30 godina nudi samo jednogodišnji produžetak ugovora.

Trenutni ugovor Ivanovića sa Čelsijem ističe na leto naredne godine, a Murinjo nikako ne želi da ga se odrekne. Otud i njegovo konstantno insistiranje kod uprave da mu produži ugovor, u čemu je, kako tvrde engleski mediji, uspeo.

Uz to, Ivanovića čeka i povećanje plate - sa 75.000 na 90.000 funti.

Dakle, ako Ivanović zaista produži ugovor na četiri godine, zaokružiće celu deceniju na Stamford bridžu (došao je 2008. godine).

Komentari / 0

Ostavite komentar