Што је Алексис Санчез остао без дјевојке?! Бизарно...

Чилеанац Алексис Санчез је један од најбољих фудбалера Арсенала у овој сезони, али је очигледно и неко ко се није баш најпристојније понео према сада већ бившој девојци, Валентини Рот.

Фудбал 11.03.2015 | 09:00
Што је Алексис Санчез остао без дјевојке?! Бизарно...

Она је отркила да је оставила Санчеза 2010. године из крајње бизарног разлога: док је водила љубав са њим, приметила је како су у ормару иза њих двојица Алексисових другова који их снимају мобилним телефоном.

"Можда је он узор многим људима и можда ће га волети Арсеналови навијачи због свих голова које даје за тај клуб. Али, ја га мрзим и никада му нећу опростити то што се десило те ноћи", започела је Валентина Рот своју исповест за "Дејли стар", додајући:

"Можда Алексис мисли да је забавно снимати жену са којом води љубав, али се кладим да би био бесан да је неко то урадио његовој мами или његовој сестри".

Истичући да је у поређењу са њеним садашњим дечком "Санчез просечан, неко ко још мора да одрасте", она је појаснила шта се заправо десило "кобне" ноћи:

"Била сам без одеће, седела сам у Алексисовом крилу. Водили смо љубав и онда сам чула неку буку иза себе, у ормару. Питала сам га да ли је чуо нешто, али ми је он тада ставио руке преко ушију. Иако је пробао да заташка све што сам чула, јер ме је мазио по коси, неколико секунди касније сам чула како шкрипе врата ормана и, када сам се окренула, видела сам да их неко изнутра затвара. Скочила сам и отворила и... видела два имбецила, два Алексисова пријатеља како држе мобилни телефон", испричала је Валентина Рот.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Синнy Боy

11.03.2015 08:26

Гдје је снимак?

ОДГОВОРИТЕ