Što je Aleksis Sančez ostao bez djevojke?! Bizarno...

Čileanac Aleksis Sančez je jedan od najboljih fudbalera Arsenala u ovoj sezoni, ali je očigledno i neko ko se nije baš najpristojnije poneo prema sada već bivšoj devojci, Valentini Rot.

Fudbal 11.03.2015 | 09:00
Što je Aleksis Sančez ostao bez djevojke?! Bizarno...

Ona je otrkila da je ostavila Sančeza 2010. godine iz krajnje bizarnog razloga: dok je vodila ljubav sa njim, primetila je kako su u ormaru iza njih dvojica Aleksisovih drugova koji ih snimaju mobilnim telefonom.

"Možda je on uzor mnogim ljudima i možda će ga voleti Arsenalovi navijači zbog svih golova koje daje za taj klub. Ali, ja ga mrzim i nikada mu neću oprostiti to što se desilo te noći", započela je Valentina Rot svoju ispovest za "Dejli star", dodajući:

"Možda Aleksis misli da je zabavno snimati ženu sa kojom vodi ljubav, ali se kladim da bi bio besan da je neko to uradio njegovoj mami ili njegovoj sestri".

Ističući da je u poređenju sa njenim sadašnjim dečkom "Sančez prosečan, neko ko još mora da odraste", ona je pojasnila šta se zapravo desilo "kobne" noći:

"Bila sam bez odeće, sedela sam u Aleksisovom krilu. Vodili smo ljubav i onda sam čula neku buku iza sebe, u ormaru. Pitala sam ga da li je čuo nešto, ali mi je on tada stavio ruke preko ušiju. Iako je probao da zataška sve što sam čula, jer me je mazio po kosi, nekoliko sekundi kasnije sam čula kako škripe vrata ormana i, kada sam se okrenula, videla sam da ih neko iznutra zatvara. Skočila sam i otvorila i... videla dva imbecila, dva Aleksisova prijatelja kako drže mobilni telefon", ispričala je Valentina Rot.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sinny Boy

11.03.2015 08:26

Gdje je snimak?

ODGOVORITE