Доктор запалио подрум сушећи марихуану

Двоспратне катакомбе, које станари зграде у Прешевској улици називају подрумима, идеално су било мјесто да више пута хапшени доктор Ненад Достанић (51) на миру почне да узгаја марихуану!

Србија 08.03.2015 | 17:01
Доктор запалио подрум сушећи марихуану

Ипак, тај мир није дуго потрајао јер је у подруму избио пожар, а у једној од просторија звездарска полиција је пронашла импровизовану картонску сушару за марихуану, а на поду новчаник с документима на Достанићево име!

Проналажење просторија које је користио овај љекар за кожне и венеричне болести репортерима „Ало!“ није било нимало лако, будући да су све електричне инсталације изгорјеле у пожару који је изазвао његов илегални расадник. Послије вишеминутног бауљања кроз лавиринт, угледали су новинаири у једном ћошку кроз полуотворена врата простор који је био сређен као стан неког бескућника. На то да је подрум у којем је Достанић гајио марихуану указивао је неподношљив смрад паљевине, као и читав један дио подрума, који је био сав у гарежи.

''Када се то запалило, толико је смрдело на неки лош дуван помешан са пластиком да је то у читавој нашој згради гушило људе. Знам Достанићеве родитеље, а знам и њега. Шта је он радио доле, свашта су људи причали, да ли се бавио гајењем дроге како што су медији јавили, или је нешто друго бућкао, не знам '', рекла је станарка вишеспратнице у Прешевској улици 61.

Присуство новинара који су једва успјели да изађу из подрума привукло је и остале станаре да се укључе у причу. Тако нам је пензионисани војник, који је желио, као и други житељи овог солитера, да остане анониман, рекао да Достанић нелегално користи подрум.

''То је његова мајка узела у закуп, а не он. Рекао сам му да напусти те просторије, али није хтео. После се окружио неким сумњивим људима и ето шта се десило. Када су ватрогасци дошли да гасе ватру, они су поплавили и друге подруме и исекли струју, и шта сад. Нико не може да иде у подрум'', рекао нам је овај пензионер.

Покуцали су новинари и на врата породичног стана Ненада Достанића. Отворила их је жена у позним годинама, која нам је рекла да је Ненадова мајка.

„И ви и полиција сте уништили мог сина. И само да знате, он није узгајао марихуану, него је правио мелеме. Довиђења!“, рекла је госпођа.

Извор: Независне новине

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

апјиц

09.03.2015 13:03

Па ста у Мркоњиц Граду ради доктор лудак сизофреницар у дому здравља осудјеник лезао на психијатрији и тај да леци људе то мозе само у насем здравству и нигдје висе на свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

09.03.2015 16:12

Од нечег мора да се живи. :Д

ОДГОВОРИТЕ