Doktor zapalio podrum sušeći marihuanu

Dvospratne katakombe, koje stanari zgrade u Preševskoj ulici nazivaju podrumima, idealno su bilo mjesto da više puta hapšeni doktor Nenad Dostanić (51) na miru počne da uzgaja marihuanu!

Srbija 08.03.2015 | 17:01
Doktor zapalio podrum sušeći marihuanu

Ipak, taj mir nije dugo potrajao jer je u podrumu izbio požar, a u jednoj od prostorija zvezdarska policija je pronašla improvizovanu kartonsku sušaru za marihuanu, a na podu novčanik s dokumentima na Dostanićevo ime!

Pronalaženje prostorija koje je koristio ovaj ljekar za kožne i venerične bolesti reporterima „Alo!“ nije bilo nimalo lako, budući da su sve električne instalacije izgorjele u požaru koji je izazvao njegov ilegalni rasadnik. Poslije višeminutnog bauljanja kroz lavirint, ugledali su novinairi u jednom ćošku kroz poluotvorena vrata prostor koji je bio sređen kao stan nekog beskućnika. Na to da je podrum u kojem je Dostanić gajio marihuanu ukazivao je nepodnošljiv smrad paljevine, kao i čitav jedan dio podruma, koji je bio sav u gareži.

''Kada se to zapalilo, toliko je smrdelo na neki loš duvan pomešan sa plastikom da je to u čitavoj našoj zgradi gušilo ljude. Znam Dostanićeve roditelje, a znam i njega. Šta je on radio dole, svašta su ljudi pričali, da li se bavio gajenjem droge kako što su mediji javili, ili je nešto drugo bućkao, ne znam '', rekla je stanarka višespratnice u Preševskoj ulici 61.

Prisustvo novinara koji su jedva uspjeli da izađu iz podruma privuklo je i ostale stanare da se uključe u priču. Tako nam je penzionisani vojnik, koji je želio, kao i drugi žitelji ovog solitera, da ostane anoniman, rekao da Dostanić nelegalno koristi podrum.

''To je njegova majka uzela u zakup, a ne on. Rekao sam mu da napusti te prostorije, ali nije hteo. Posle se okružio nekim sumnjivim ljudima i eto šta se desilo. Kada su vatrogasci došli da gase vatru, oni su poplavili i druge podrume i isekli struju, i šta sad. Niko ne može da ide u podrum'', rekao nam je ovaj penzioner.

Pokucali su novinari i na vrata porodičnog stana Nenada Dostanića. Otvorila ih je žena u poznim godinama, koja nam je rekla da je Nenadova majka.

„I vi i policija ste uništili mog sina. I samo da znate, on nije uzgajao marihuanu, nego je pravio meleme. Doviđenja!“, rekla je gospođa.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

apjic

09.03.2015 13:03

Pa sta u Mrkonjic Gradu radi doktor ludak sizofrenicar u domu zdravlja osudjenik lezao na psihijatriji i taj da leci ljude to moze samo u nasem zdravstvu i nigdje vise na svijetu.

ODGOVORITE
Name

Direkt

09.03.2015 16:12

Od nečeg mora da se živi. :D

ODGOVORITE