Лука Јовић: Ух, како ми значи овај гол!

Од маја до марта или од Војводине до Војводине трајао је пост 17-годишњег центарфора.

Фудбал 09.03.2015 | 12:00
Лука Јовић: Ух, како ми значи овај гол!

Коначно – Лука Јовић. Од маја до марта или од Војводине до Војводине трајала је голгетерска апстиненција Звездиног вундеркинда. Када је велики број навијача већ изгубио стрпљење и под упитник ставио све приче о таленту 17-годишњег центарфора, Лука Јовић је прорадио. Био је то гол у његовом стилу. Сачекао је центаршут Александра Катаија и онда хладнокрвно ћушнуо лопту поред голманове стајне ноге.
"Много ми значи овај погодак. Не можете да ми замислите колико. Стварно ми мноог значи", била је прва реченица Луке Јовића по изласку из свлачионице.

Осмех није скидао са лица, али је по изласку из игре добио и "укор" тренера Ненада Лалатовића.
"Шеф ми је честитао на голу, али ми је рекао да сам могао још једном да затресем мрежу. Све се то брзо заборавља, као што сам и заборавио ударац који сам добио. Верујем да у већ од понедељка бити фит и да ћу наставити да играм. Пробио сам лед, надам се да ћу се у наредне победе уграђивати головима. Било би лепо да постигнем још шет голова до краја сезоне", поручио је Јовић помало у шали, више у збиљи.

Он је реално оценио дешавања на трави стадиона "Рајко Митић" поручивши да су црвено-бели до бодова стигли теже него што резултат показује.
"После нашег вођства они су преузели иницијативу, имали већи посед лопте, јер су играли дугим лоптама и добијали сваки ваздушни дуел. То је стварало велике проблеме у нашој игри. На полурвемену смо се скупили и одиграли сјајно у наставку. Веровали смо од почетка у ову победу, као што верујемо да можемо да будемо први. Гледамо себе, али и знамо да је Партизан ослабљен у односу на јесењи део".

Коментари / 0

Оставите коментар