Пропјевао несуђени бубњар

Еркан Петекаја, кога гледаоци однедавно гледају у серији "Дила" окушао се као певач снимивши песму за филм "Нови свет" (у којем игра једну од водећих улога)

Забава 08.03.2015 | 07:23
Пропјевао несуђени бубњар

ЗВЕЗДА босфорске мелодраме "Како време пролази" Еркан Петекаја (44), кога овдашњи гледаоци однедавно гледају у серији "Дила" , окушао се недавно као певач снимивши песму за филм "Нови свет" (у којем игра једну од водећих улога). Реч је о остварењу које има за циљ да скрене пажњу друштва на децу с Дауновим синдромом, од кога болује Петекајин лик. Маркантни турски глумац открио је како је у тинејџерском добу маштао о томе да постане рок музичар, али да га је љубав према глуми одвела на "даске које живот значе".

- Жалим што се никад нисам довољно посветио музици. Током студирања палицама сам ударао по јастуку, а први пут сам сео за бубњеве на последњој години факултета. Тада сам одлучио да ћу купити бубњеве кад будем имао новца. То сам и учинио. Знам да сам даровит, још само да научим ноте. Драго ми је што су ми продуценти дозволили да кроз песму пошаљем јавности апел да се више ангажују око људи са посебним потребама - каже Еркан.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар