Propjevao nesuđeni bubnjar

Erkan Petekaja, koga gledaoci odnedavno gledaju u seriji "Dila" okušao se kao pevač snimivši pesmu za film "Novi svet" (u kojem igra jednu od vodećih uloga)

Zabava 08.03.2015 | 07:23
Propjevao nesuđeni bubnjar

ZVEZDA bosforske melodrame "Kako vreme prolazi" Erkan Petekaja (44), koga ovdašnji gledaoci odnedavno gledaju u seriji "Dila" , okušao se nedavno kao pevač snimivši pesmu za film "Novi svet" (u kojem igra jednu od vodećih uloga). Reč je o ostvarenju koje ima za cilj da skrene pažnju društva na decu s Daunovim sindromom, od koga boluje Petekajin lik. Markantni turski glumac otkrio je kako je u tinejdžerskom dobu maštao o tome da postane rok muzičar, ali da ga je ljubav prema glumi odvela na "daske koje život znače".

- Žalim što se nikad nisam dovoljno posvetio muzici. Tokom studiranja palicama sam udarao po jastuku, a prvi put sam seo za bubnjeve na poslednjoj godini fakulteta. Tada sam odlučio da ću kupiti bubnjeve kad budem imao novca. To sam i učinio. Znam da sam darovit, još samo da naučim note. Drago mi je što su mi producenti dozvolili da kroz pesmu pošaljem javnosti apel da se više angažuju oko ljudi sa posebnim potrebama - kaže Erkan.

Izvor: Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar