Марко Кон оболио од свињског грипа

Болело ме је цело тело, мишићи, зглобови, кожа, чини ми се чак и трепавице. Све то је додатно отежао срчани притисак, који је растао, а никако нисам могао да га спустим. Мислио сам да ће проћи и да је у питању обична прехлада - каже Марко Кон.

Забава 07.03.2015 | 13:18
Марко Кон оболио од свињског грипа

Познати композитор Марко Кон оболео је од свињског грипа, и како каже, стање му је било све горе, и да на наговор оца и мајке није отишао у Хитну помоћ, ко зна да ли би преживео још једну ноћ код куће.

– Данима сам имао изузетно високу температуру, више од 39 степени, што ноје уобичајено за маторог коња попут мене. Болело ме је цело тело, мишићи, зглобови, кожа, чини ми се чак и трепавице. Све то је додатно отежао срчани притисак, који је растао, а никако нисам могао да га спустим. Мислио сам да ће проћи и да је у питању обична прехлада - каже композитор за Ало.

- Да ме отац и мајка нису натерали да одем код лекара, ко зна да ли бих са вама данас причао. На срећу, био сам довољно уплашен да сам истог момента тражио помоћ лекара. Људи морају да је свињски грип тешка болест која узима животе онима којима се баш и не умире, а то су млади – прича Кон и додаје да су му у Хитној помоћи одмах утврдили да болује од вируса Х1Н1.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар