Marko Kon obolio od svinjskog gripa

Bolelo me je celo telo, mišići, zglobovi, koža, čini mi se čak i trepavice. Sve to je dodatno otežao srčani pritisak, koji je rastao, a nikako nisam mogao da ga spustim. Mislio sam da će proći i da je u pitanju obična prehlada - kaže Marko Kon.

Zabava 07.03.2015 | 13:18
Marko Kon obolio od svinjskog gripa

Poznati kompozitor Marko Kon oboleo je od svinjskog gripa, i kako kaže, stanje mu je bilo sve gore, i da na nagovor oca i majke nije otišao u Hitnu pomoć, ko zna da li bi preživeo još jednu noć kod kuće.

– Danima sam imao izuzetno visoku temperaturu, više od 39 stepeni, što noje uobičajeno za matorog konja poput mene. Bolelo me je celo telo, mišići, zglobovi, koža, čini mi se čak i trepavice. Sve to je dodatno otežao srčani pritisak, koji je rastao, a nikako nisam mogao da ga spustim. Mislio sam da će proći i da je u pitanju obična prehlada - kaže kompozitor za Alo.

- Da me otac i majka nisu naterali da odem kod lekara, ko zna da li bih sa vama danas pričao. Na sreću, bio sam dovoljno uplašen da sam istog momenta tražio pomoć lekara. Ljudi moraju da je svinjski grip teška bolest koja uzima živote onima kojima se baš i ne umire, a to su mladi – priča Kon i dodaje da su mu u Hitnoj pomoći odmah utvrdili da boluje od virusa H1N1.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar