Ревизија приватизације "Дите"

Премијер Тузланског кантона Бего Гутић и директор Агенције за ревизију приватизације у Федерацији БиХ /ФБиХ/ Ведад Дураковић разговарали су данас у Тузли о ревизији приватизације на подручју Тузланског кантона, с посебним акцентом на ревизију приватизације Фабрике детерџената "Дита" Тузла и Фабрике намјештаја "Коњух" из Живиница.

Босна и Херцеговина 04.03.2015 | 15:19
Ревизија приватизације "Дите"

Након јучерашњег доношења рјешења о покретању поступка ревизије приватизације привредног друштва Фабрике детерџената "Дита", Агенција је од кантоналног Министарства индустрије, енергетике и рударства затражила копије цјелокупне документације којом ресорно министарство располаже, а у вези са процесом приватизације овог друштва.

Гутић је дао пуну подршку активностима новоформиране агенције и инсистирао да се са поступцима ревизије приватизације што прије почне.

Премијер Тузланског кантона нагласио је да Кантонална влада у потпуности подржава рад и активности Агенције и позвао је да у наредном периоду почне и ревизију приватизације других привредних субјеката на подручју Туланског кантона.

Састанку су присуствовали министар индустрије, енергетике и рударства Кантоналне владе Срђан Мићановић и ревизори Агенције за ревизију приватизације у ФБиХ, саопштено је из Одјељења за информисање Владе Тузланског кантона.

Извор: Независне новине

Коментари / 0

Оставите коментар