Новак Ђоковић: Жене су богиње

Уочи "Дејвис цуп" меча са репрезентацијом Хрватске, најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, гостовао је у Дневнику хрватске Нове ТВ, где је поред спортских питања одговорио и на понеко приватно.

Забава 02.03.2015 | 21:42
Новак Ђоковић: Жене су богиње

У интервјуу који је дао хрватском новинару Саши Лугоњићу, Ђоковић је између осталог открио и да га је очинство променило.

-Дефинитивно ме је променило у позитивном погледу, осећам више емпатије, а имам и више разумевања за породични живот као и за супругу. Жене су у мојим очима богиње за све што морају да поднесу и те жртве и начин на који се оне потпуно предају детету што је на неки начин природно и схватљиво и разумљиво, али опет не можемо узимати то здраво за готово, не може се то подразумевати. Изузетно сам захвалан својој супрузи, доста је била одвојена од мене у овом периоду, нисмо били у Аустралији и Дубаију, она је потпуно посвећена нашем сину, а ја се трудим када год сам с њима да активно суделујем у његовом развоју. Сад има четири мјесеца, само нек је жив и здрав-рекао је наш најбољи тенисер.

Такође, Новак је објаснио разлоге зашто је прекинуо праксу имитирања колега на терену.

-Осетио сам у једном тренутку, после 6 или 10 месеци како сам то почео иинтензивно да радим, нико ми није отворено рекао да га је то увредило, али сам осетио неку малу нелагодност па сам одлучио да се повучем. Хтео сам то да радим због позитивне реакције, не само у публици него уопште, то је била само забава, није ми било ни на крај памети да неког повредим или увредим. Добио сам неке сигнале са стране, као "дечко ајде мало успори".

У нешто лежернијем тону на крају Ђоковић је говорио и о омиљеним хрватским музичарима.

-Оливер Драгојевић, Гибонни, Каран, њих тројица... Има толико музичких квалитета у Хрватској. И БиХ и Србија исто, али Хрватска посебно, то је нешто невероватно, уживам у хрватској музици. У Бања Луци сам упознао Карана, имао сам ту част, а волео бих и Оливера срести једног дан-завршио је Ђоковић.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар