Дикаприо игра 24 личности у једном филму

Позлаћена статуета још се није нашла у рукама Леонарда Дикаприја.

Свијет 02.03.2015 | 13:07
Дикаприо игра 24 личности у једном филму

Глумац не планира да одустане него се бацио на нови пројекат за који се нада да би му могао коначно донети шесту номинацију и жељеног Оскара. У једном филму игра 24 личности!

Наиме, славни Лео ће у новом филму Тхе Цроwдед Роом тумачити лик који пати од озбиљног психичког поремећаја - у једном телу налазе се чак 24 личности.

Споменути филм екранизација је романа Тхе Миндс оф Биллy Миллиган из 1981. године, аутора Данијела Кејеса, написаног према истинитим догађајима који прате живот Билија Милигана, човека који је седамдесетих на суду први пут у своју одбрану искористио поремећај личности. Били је био оптужен за пљачку и силовање три жене у Охају.

Како пишу амерички медији, Дикаприо је 20 година маштао о овој улози, која између осталог укључује и осмогодишњег дечака, затим жену која има хомосексуалне склоности и која преузима одговорност за силовање, југословенског комунисту Рагена који признаје да је одговоран за пљачку и још бројне друге личности различитог пола и доби, а поготово карактера.

Многи предвиђају да је то улога коју је чекао и да би управо због те улоге Оскар могао да се нађе у његовим рукама.

До тада, следећи филм Леонарда Дикаприја који ће се појавити у биоскопима је Тхе Ревенант, који ћемо видети крајем 2015 године.

Коментари / 0

Оставите коментар