Dikaprio igra 24 ličnosti u jednom filmu

Pozlaćena statueta još se nije našla u rukama Leonarda Dikaprija.

Svijet 02.03.2015 | 13:07
Dikaprio igra 24 ličnosti u jednom filmu

Glumac ne planira da odustane nego se bacio na novi projekat za koji se nada da bi mu mogao konačno doneti šestu nominaciju i željenog Oskara. U jednom filmu igra 24 ličnosti!

Naime, slavni Leo će u novom filmu The Crowded Room tumačiti lik koji pati od ozbiljnog psihičkog poremećaja - u jednom telu nalaze se čak 24 ličnosti.

Spomenuti film ekranizacija je romana The Minds of Billy Milligan iz 1981. godine, autora Danijela Kejesa, napisanog prema istinitim događajima koji prate život Bilija Miligana, čoveka koji je sedamdesetih na sudu prvi put u svoju odbranu iskoristio poremećaj ličnosti. Bili je bio optužen za pljačku i silovanje tri žene u Ohaju.

Kako pišu američki mediji, Dikaprio je 20 godina maštao o ovoj ulozi, koja između ostalog uključuje i osmogodišnjeg dečaka, zatim ženu koja ima homoseksualne sklonosti i koja preuzima odgovornost za silovanje, jugoslovenskog komunistu Ragena koji priznaje da je odgovoran za pljačku i još brojne druge ličnosti različitog pola i dobi, a pogotovo karaktera.

Mnogi predviđaju da je to uloga koju je čekao i da bi upravo zbog te uloge Oskar mogao da se nađe u njegovim rukama.

Do tada, sledeći film Leonarda Dikaprija koji će se pojaviti u bioskopima je The Revenant, koji ćemo videti krajem 2015 godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar