Покушај буђења кћерке Витни Хјустон није успио

Ћерка преминуле певачице Витни Хјустон и музичара Бобија Брауна и даље је критично након што је пронађена онесвештена у кади.

Забава 27.02.2015 | 19:46
Покушај буђења кћерке Витни Хјустон није успио

Покушај буђења Боби Кристине из коме није пошао лекарима за руком. Како преноси ЦНН, болничко особље болнице Еморy Универстиy Хоспитал у којој двадесетједногодишњакиња лежи од 31. јануара престало је да јој дају одређене лекове са циљем да је лагано пробуде, али код Боби то је само изазвало контра ефекат - епилептичне напде. Због тога је одлучено да и даље остане у коми.

Ћерка преминуле певачице Витни Хјустон и музичара Бобија Брауна и даље је критично након што је пронађена онесвештена у кади у свом дому који је делила са дечком, Ником Гордоном. Њему је наводно забрањено да посећује Боби Кристину докле год се не истраже околности под којима се предозирала.

Несрећни Ник се путем Тwиттер-а обрушио на оца своје девојке, Бобија Брауна, којем је пребацио да је своју ћерку последњих пет година видео четири пута и да само жели њен новац. Истакао је како је управо он тај који је бринуо о Боби Кристини након што јој је мајке преминула 2012. године, те како га је управо Витни молила да пази на њу.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар