Pokušaj buđenja kćerke Vitni Hjuston nije uspio

Ćerka preminule pevačice Vitni Hjuston i muzičara Bobija Brauna i dalje je kritično nakon što je pronađena onesveštena u kadi.

Zabava 27.02.2015 | 19:46
Pokušaj buđenja kćerke Vitni Hjuston nije uspio

Pokušaj buđenja Bobi Kristine iz kome nije pošao lekarima za rukom. Kako prenosi CNN, bolničko osoblje bolnice Emory Universtiy Hospital u kojoj dvadesetjednogodišnjakinja leži od 31. januara prestalo je da joj daju određene lekove sa ciljem da je lagano probude, ali kod Bobi to je samo izazvalo kontra efekat - epileptične napde. Zbog toga je odlučeno da i dalje ostane u komi.

Ćerka preminule pevačice Vitni Hjuston i muzičara Bobija Brauna i dalje je kritično nakon što je pronađena onesveštena u kadi u svom domu koji je delila sa dečkom, Nikom Gordonom. Njemu je navodno zabranjeno da posećuje Bobi Kristinu dokle god se ne istraže okolnosti pod kojima se predozirala.

Nesrećni Nik se putem Twitter-a obrušio na oca svoje devojke, Bobija Brauna, kojem je prebacio da je svoju ćerku poslednjih pet godina video četiri puta i da samo želi njen novac. Istakao je kako je upravo on taj koji je brinuo o Bobi Kristini nakon što joj je majke preminula 2012. godine, te kako ga je upravo Vitni molila da pazi na nju.

Izvor: Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar