Жена промијени фризуру 104 пута!

Просечна жена током живота чак 104 пута промени фризуру, показали су резултати истраживања урађени по наруџбини фризера Ендрјуа Колинџа.

Мода и љепота 26.02.2015 | 09:02
Жена промијени фризуру 104 пута!

Просечна жена током живота чак 104 пута промени фризуру, показали су резултати истраживања урађени по наруџбини фризера Ендрјуа Колинџа. Око 3.000 дама је учествовало у овој студији, од којих је 61 одсто изјавило да се косом бави из жеље за новитетима, а 44 одсто зато што им је досадно. Раскид и љубавне јаде променом фризуре решава 44 процента припадница нежнијег пола, а само 17 одсто да закамуфлирају седе власи. Занимљиво је да 38 процената мисли да ће им ова новина донети више самопоуздања. Има и оних које се на то одлучују када добију дете, славе јубиларни рођендан или због венчања.


- Жене су одувек користиле косу као најбржи и најефектнији начин да промене изглед. Сада, већина дама мења фризуру чешће и има мање захвате. Многе се плаше драстичних промена, али имају потребу да "нешто ураде с косом" - изјавио је Колинџ, додајући да у његов салон долази све више жене са фотографијама последњих модних трендова који су их инспирисали на промену.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар