Додик све нервознији

Предсједник СДС Младен Босић изјавио је да је предсједник РС Милорад Додик све нервознији, како одмиче процес успостављања власти на нивоу БиХ.

Република Српска 24.02.2015 | 14:26
Додик све нервознији

"Предизборне најаве о наводним великим и малим руским кредитима биле су још једна у низу његових обмана српског народа, који је због његове владавине у све тежој економској ситуацји. То показује и најновија оцјена кредитног рејтинга РС, који је позната ревизорска кућа "МУДИС" оцијенила најнижом оцјеном. Треба рећи да је оцјена рејтинга наручена од Владе РС", рекао је Босић.

Према Босићевим ријечима, Додиковој нервози озбиљно доприносе и његови коалициони партнери, Ђокићев СП и ДНС Марка Павића.

"Додик се понаша као да се ништа није промијенило на октобарским изборима и као да његова политичка опција и даље има апсолутну власт. Резултати избора говоре да је на локалу изгубио 70 одсто подршке, док на нивоу заједничких органа у Сарајеву уопште не учествује у власти.

Његово понашање је најкомичније у Влади РС, гдје немушто покушава да и даље покаже како контролише све процесе. не жели да прихвати чињеницу да Ђокић и Павић држе врло важне ресоре, односно чак 50 одсто власти и нису му лојални у мјери у којој то он очекује", нагласио је Босић.

Додика, сматра Босић, највише брину све чешће оптужбе за криминал које га и највише оптерећују. Те оптужбе од њега праве човјека спремног на, по РС и српски народ, веома штетне компромисе, како би сачувао властиту позицију, истакао је, у изјави "Новостима" предсједник СДС Младен Босић.

Коментари / 42

Оставите коментар
Name

xyз

24.02.2015 09:50

Опа Дјурдја :))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

24.02.2015 09:52

Само једни друге оговарате, прави политичари показују своје вриједности кроз рад а оговарање се може оставити за обични народ, ви требате спроводити законе и друштво правити бољим и нормалнијим!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

24.02.2015 10:24

Тако је. Њима кампања никад није ни престала. Ријесите то на нивоу БиХ па крените даље. СИПА , хаси, суди, затварај. Али истовремено и доведите инвеститоре и отварајте радна мјеста. Јасно је свима да су они потросили паре, јасно је да су криминалци ( вецина ) . Доста супље прице и припрема за локалне изборе. Па опет опсте, мозете се тако смјењивати јос 20 година. Дај да видимо један позитиван потез. Само један знак да иде на боље и вјеровацу вам, овако сви сте ми исти.

Name

СИПА ТАЕСТ

24.02.2015 11:19

Сад је Дјокиц на правом испиту. Ако успије да се одупре криминалу његових претходника у додјели концесија "испод зита", имаце сансу не се одбрани од истраге СИПЕ у том сектору. А ако не, потопице га његови коалициони партнери и повуци на дно, у затвор гдје це многи заврсити кад на цело СИПЕ додје Крсмановиц. ЗАТО ДЈОКИЦУ, "ПАМЕТ У ГЛАВУ И ГУЗ...ЦУ УЗА ЗИД"

Name

јолу

24.02.2015 13:00

Свака част за коментар. Да нам је више оваквих размишљања...

Name

Милојко

24.02.2015 10:05

Издржите још мало, са оваквим политичарима као што је ГОСПОДИН Босић, боља будућност је неминовна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

24.02.2015 10:31

СНСД не могу гледати оцима али брате Милојко у ста се ти заљуби ? На први поглед није сигурно, цовјек је ту вец 20 година ( Босиц) . Врти се, добро зарадјује... По имену које се давало педесетих година , закљуцити је да имас преко 60 , па којој се ти будуцности надас?! Бозе спаси нас лаковјерних и ситних дуса, увлакаца јефтиних и њихових парола јер њима се власт храни, расте и гута све нас около.

Name

са

24.02.2015 12:27

Једино нас могу спасити експерти у својим пољима. То це се оцито морати десити кад све пропадне па поново све градити. Те струцњаке нецете наци у странкама. База је на Факултетима и приватним успјесним директорима а и млади струцњаци који су вани, али морају да сви раде, а не само пар њих.

Name

ВРС РВИ

25.02.2015 13:46

"Липши магарче док гора не озелени". Издржавају они са платом од 5000КМ.

Name

васкрсија

24.02.2015 10:10

Прије 5-6 година уз њега је на власти било 4 предсједника из СНСД-а, сто влада, сто скупстина, а сад је остао он и Жеки. То је као да је остао сам... Ко не би био нервозан?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

милојко бабић

24.02.2015 10:16

Опозиција из Српске(СДС,ПДП НДП...Босић,Иванић и као најквалитетнији и најискренији Чавић,Тадић,Михајлица...)нипошто не смију насјести на Додикову игру"СНСД је отишао из Сарајева" и ту је крај.Народно повјерење ће повратити ако у врло кратком року поведу истраге о криминалним радњама Додика,Шпирића,Шкрбића,Тегелтије...Буде Станковића,МГ Минда,Душанића,аферама Боска,угљевик,Пољопривредна школа...Морају интелигенцију увјерити да људи "Нултог коефицијента мозга" типа Дјокић, Кошарац опет Шкрбић,Цвијановића,бивши министар Ковачевић не могу држати банк ни на универзитетима типа Аперион и Јањош,морају порадити на укидању дуплих и троструких примања Шпирића,Шкрбића,Кецмановића...све док и задњи градјанин не пронадје било какав посао.Покренути продају скупоцјених лимузина назови функционера,укинути безгранично кориштење мобилних телефона труле администрације,заштитити државна предузећа од рекета самозванца и његове партије.Покренути спорт,оживјети културу,искоријенити комунистички синдром(Павић,Додик, Шпирић...Крајишник,Калинић.Главатим и задриглим господјама(Мајкић,Савић...)уручити варјаче. П.Под хитно проширити Туњице и Фочу.Не због оних који ће бити кажњени због слободе говора,него због главоња који не могу закопчати дугме испод врата,јер су се утовили на несрећи,сиромаштву,сузама,стресовима сопственог народу и на сопственом образу "дупе-дјон".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Књаз Милос

24.02.2015 11:13

Браво за коментар. Напокон један нормални градјанин РС који види ситуацију својим оцима, а не оцима странака.. Зао ми је да странака у РС нема са ставовима изрецених у овом коментару.

Name

бањалука

24.02.2015 12:33

Свака цаст на коментару ни Милојко Пантиц га не би боље саставио.

Name

Драган

24.02.2015 10:21

Господине Босићу, избори су окончани прије пет мјесеци. Чини се да нема поребе да још више залуђујете овај напаћени народ. Додик је лопов, како ви кажете, а Ви сте издајник, како то Додик каже. Дајте људи, маните се глупости и крените да радите нешто. Ни један од вас нема анђеоска крила. Сјећам се ја добро и СДС-ове апсолутне владавине, као и ове садашње. Проблем је у томе што се чини да нико ос вас политичара не воли довољно свој народ и своју републику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХЕРЦЕГОВКА

24.02.2015 10:25

СВЕ СУ СТРАНКЕ ИСТЕ У СВЕМУ.ИМАЈУ ИСТУ ИСТРОСЕНУ ПРИЦУ,ДЈЕЛА . КАКАВ ЈЕ НАРОД ТАКВА ЈЕ И ВЛАСТ ! НАРОДУ ЦЕ ТЕК БИТИ БОЉЕ КАДА НА ВЛАСТ ДОДУ ЉУДИ,ВЈЕРНИЦИ,ПОБОЗНИ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојне

24.02.2015 10:44

Тако тако само прицајте прице и мазите оци народу а ниста урадити нецете...ни смјенити амбасадора ни хапсити лопове ни конфисковати нелегалну имовину него трљати мрљати...е да и потписивати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

24.02.2015 16:09

И што би Шојић рекао "Дебеле плате стављати у џепове"

Name

Жељко

24.02.2015 10:56

Читам Босићеву изјаву у којој тврди да је Додик све нервознији и да се понаша као да се на изборима ништа није промјенило. "Предизборне најаве о руским кредитима су још једна у низу његових обмана српског народа", рекао је Босић. Тачно Босићу. У праву си. Понаша се као да се ништа није догодило на изборима и покушава и даље скренути пажњу са стварних проблема. То је трагедија. Међутим, далеко већа трагедија је што се у опозиционом блоку, предвођен са тобом, ништа није промјенило. То ме брине далеко више. Прије избора ниси имао предсједника Републике, немаш га ни сада. Прије избора био си у РС опозиција, опозиција си и сада. Пије избора си на нивоу БиХ био у власти, у власти си и сада. Прије избора сте ти, Тадић и Шаровић имали своја мјеста у Сарајеву, имате их и сада. Шта се промјенило? Није ништа. Апсолутно ништа. Вјерујем да и неће ништа, бар не у скоријој будућности. Оптуживајући Додика да скреће пажњу са стварних проблема ти сада радиш исто. И ти и Огњен Тадић сте тражили власт, па сте умјесто да министарским мјестом преузмете одговорност и покажете што знате, побјегли у сигурне фотеље са сигурним платама. Ти на мјесто замјеника предсједавајућег Парламентарне Скупштине, овај поново у Дом Народа. Гдје је разлика између тебе и Додика? Ако је за тебе успјех само то што СНСД није дио власти на нивоу БиХ, онда ти свака част. По свему судећи, биће Додик врло брзо и у Сарајеву власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гггг

24.02.2015 13:27

Ха, ха! Додик је Ђокићу дао најважније министарство, а Босић нудио мјесто премијера. Значајног ли преокрета. Још не свиће руја зора...!

Name

Дарко

24.02.2015 11:03

Како клевецу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

24.02.2015 11:18

Кренуће све набоље. Видјећете, само полако. Ево одмах да вам кажем која је разлика између Босића и ових других. Нема обезбеђење, нити полицијску кућицу испред стана...Није бахат, зна шта хоће,не троши паре за репрезентацију и друге глупости. Провјерите, ако не вјерујете... Одговоран политичар и без мрље у својој каријери...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

24.02.2015 11:39

Хахахахаха и од тога цес ти боље да зивис.

Name

Мојне

24.02.2015 12:04

Дај бозе да је тако али нас народ казе две ствари ако хоцес да видис какав је ко дај му власт и пара два ока у глави завади

Name

ддд

24.02.2015 18:50

Шта њега има да обезбједјује?

Name

Србин

24.02.2015 11:21

Све више ми се чини да је Додикова највећа грешка што је дозволио да се у његовом окружењу обогате појединци. Међутим, исто тако ми се чини да је он ипак једини који види мало даље од обичног човјека и да је статус РС са њим у овом тренутку неупитан. Ипак некако сигурније спавам док је на челу РС. Није он толико у криву када говори о пробосанској политици СДС-а и ПДП-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чекајући Олафа

24.02.2015 17:05

Па морао је нешто дати и тим појединцима у окружењу..??!!

Name

Гаја

24.02.2015 11:32

Босицу... Знаци: афера Бирац, афера здравство, афера робна куца Боска, афера Бобар, афера рафинерија, афера Јахорина. Види са које стране овог списка цес да кренес. Нема се висе времена. Само тако цес показати колико си озбиљан и само цес тако јос подици рејтинг. Никако другације!

ОДГОВОРИТЕ
Name

страх ме је

24.02.2015 11:59

Толико ми је пун к.... политичара да морам водити рачуна кад правим дјецу да не направим политичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

24.02.2015 12:22

Босић је у праву!Додик чим спомене његово име промјени фацу, то све говори.Гестикулација је чудо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиљана

24.02.2015 12:25

Ма Босицу ми градјани смо нервозни,сиромасни,болесни.........од политицара,кризе,афера,страхова за посао,безакоња........Докад???

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

24.02.2015 12:36

За ове СНСД-појединце и њихове коментаре:Зар се уопште могу поредити Босић и Додик?! Један је умјерен, поштен, без тудјих милиона у џепу, без кумова тајкуна и без фарбе за косу!!!! А други има све то! Погодите који је који!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

хоце ли икад

24.02.2015 13:19

Код нас егзистирати правна дрзава..да ове лопове сто су се обогатили на рацун дрзаве похапси и да народ постено зиви од свога рада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузуки

24.02.2015 14:55

Како неце Дрекавац Ронхилл бити нервознији јер зна да послије одласка са власти и политике иде право на робију за сав криминал и пљацку коју је поцинио према народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре сузуки

24.02.2015 15:28

ПО КОЈОЈ ЛОГИЦИ ДОДИК ИДЕ ПОСЛИЈЕ ВЛАСТИ НА РОБИЈУ И ХВАТА ГА НЕРВОЗА-СВСКИ ДАН ГА ВИДЈАМ У ЛАКТАСИМА ЦОВЈЕК ЈЕ МИРАН ИМА ВЛАСТ ЈОС 4ГОДИНЕ НАЈМАЊЕ А КО СТОЈИ ИЗА ЊЕГА МОЗЕ РАДИТИ СТА ХОЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дадо

24.02.2015 16:05

ПА БОСИЦУ САМО ЈЕДАН РАЗЛОГ ДА ДОДИК БУДЕ НЕРВОЗАН НЕМА ГА-ЈЕЛИ НА ВЛАСТИ, ЈЕ ЛИ ВЛАДА ПОД ЊЕГОВОМ КОНТРОЛОМ, ЗИВИ ЛИ КАО ЦАР, НЕ МОГУ МУ НИСТА ИАКО СЕ ОДРЕКАО ВЛАСТИ У САРАЈЕВУ А МОГАО ЈЕ ИМАТИ ЦОВЈЕК ИМА СРБИЈУ, ИЗРАЕЛ, РУСИЈУ НЕМА НЕРВОЗЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неутралан

24.02.2015 16:05

Ништа се није промјенило од како Ви из опозиције на нелегалан начин сте дошли на власт БиХ.Главна Вам је мантра СНСД и Додик.Ми од тога немамо ништа,а Ваши ђепови имају још како.Прихватите се Ваших обавеза које сте дали на изборима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

24.02.2015 17:07

Унервозио се као умњаци да му расту...Бони и Клајд су јос остали у фотељицама.Постао је не битна лицност па сваки дан покусава опструкцијама да сам себе убједи да је он главни.Болест је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

24.02.2015 22:10

Баш ме брига ко је нервозан а ко није. Гласао сам за савез за промјене па онда мјењајте! Нема више времена, све је опљачкано, све фирме одлазе из РС а ви се кудите као младе пред удају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ-За Србина

24.02.2015 23:10

У праву си да Додик даље види од тебе и слицним теби зато сто сте слијепи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спреј

25.02.2015 16:13

Послије те фазе почиње претјерано знојење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравко Глигиц

26.02.2015 06:43

СТА ОЦЕКИВАТИ ОД НАСЛЕДНИКА РАТНИХ ПРОФИТЕРА И ТРГОВАЦА ОРУЗЈЕМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

оптимиста

26.02.2015 20:42

Док се Додик, политицки и економски пријтељи договарају и краду, побјезе народ у иностранство (трбух за крухом) ако це им остати да га владају и краду (пензионеру цес од 100€ моци мало отети)- Зелио би да видим напередак (платни фонд данас и 1995 после Дејтона) та политицка банда је висе унистила ову дрзаву него претходни рат .............

ОДГОВОРИТЕ