Дуле: Значи Ловерњова захвалност! Члан је фамилије!

Тренер Партизана Душко Вујошевић рекао је после декласирања Војводине (81:54) у четвртфиналу Купа Радивоја Кораћа да му много значи то што некадашњи кошаркаши црно-белих Жофре Ловерњ и Лео Вестерман памте клуб и захваљују му се на успеху.

Кошарка 20.02.2015 | 11:00
Дуле: Значи Ловерњова захвалност! Члан је фамилије!

Ловерњ се у среду и званично преселио у НБА лигу, пошто је потписао уговор са Денвером и недуго затим се на Твитеру захвалио Партизану, Вујошевићу и навијачима, а он и Вестерман су преко свог сунадордника Бориса Далоа пренели поздраве клубу и навијачима.

"Значи ми то много, јер то су момци који су добро васпитани спортски и грађански. Долазе из једне цивилизоване средине, а у Партизану су нашли другу фамилију", рекао је Вујошевић у Нишу.

Партизан је прошлог лета остао без обојице играча из Француске, који су се емотивним писмима опростили од црно-белих.

"Њихова опроштајна писма кад су одлазили довољан су показатељ тога какви су они људи. Штета је што то није наглашено и објављено како треба, него се неке друге ствари хиљаду пута више интепретирају... Ми Ловернњу желимо исто што и он жели Партизану - све најбоље", рекао је Вујошевић.

Црно-бели су четвртфиналу Купа Радивоја Кораћа декласирали Војводину и у борби за финале чекају бољег из сусрета Црвена звезда - Константин, који је на програму у петак од 21 часа.

"Мислим да је била борбена и квалитетна утакмица, Војводина је демонстрирала карактер и показала чврстину. Нису нас превише поштовали и нису дошли да изгубе без борбе, без обзира што су и они врло тешкој материјалној ситуацији. Задовољан сам односом мојих играча који су показали жељу да се утакмица добије. Наравно да је разлика у квалитету на нашој страни, али су они ту разлику с папира кроз жељу пренели на терен", нагласио је Вујошевић.

Коментари / 0

Оставите коментар