Dule: Znači Lovernjova zahvalnost! Član je familije!

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je posle deklasiranja Vojvodine (81:54) u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća da mu mnogo znači to što nekadašnji košarkaši crno-belih Žofre Lovernj i Leo Vesterman pamte klub i zahvaljuju mu se na uspehu.

Košarka 20.02.2015 | 11:00
Dule: Znači Lovernjova zahvalnost! Član je familije!

Lovernj se u sredu i zvanično preselio u NBA ligu, pošto je potpisao ugovor sa Denverom i nedugo zatim se na Tviteru zahvalio Partizanu, Vujoševiću i navijačima, a on i Vesterman su preko svog sunadordnika Borisa Daloa preneli pozdrave klubu i navijačima.

"Znači mi to mnogo, jer to su momci koji su dobro vaspitani sportski i građanski. Dolaze iz jedne civilizovane sredine, a u Partizanu su našli drugu familiju", rekao je Vujošević u Nišu.

Partizan je prošlog leta ostao bez obojice igrača iz Francuske, koji su se emotivnim pismima oprostili od crno-belih.

"Njihova oproštajna pisma kad su odlazili dovoljan su pokazatelj toga kakvi su oni ljudi. Šteta je što to nije naglašeno i objavljeno kako treba, nego se neke druge stvari hiljadu puta više intepretiraju... Mi Lovernnju želimo isto što i on želi Partizanu - sve najbolje", rekao je Vujošević.

Crno-beli su četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća deklasirali Vojvodinu i u borbi za finale čekaju boljeg iz susreta Crvena zvezda - Konstantin, koji je na programu u petak od 21 časa.

"Mislim da je bila borbena i kvalitetna utakmica, Vojvodina je demonstrirala karakter i pokazala čvrstinu. Nisu nas previše poštovali i nisu došli da izgube bez borbe, bez obzira što su i oni vrlo teškoj materijalnoj situaciji. Zadovoljan sam odnosom mojih igrača koji su pokazali želju da se utakmica dobije. Naravno da je razlika u kvalitetu na našoj strani, ali su oni tu razliku s papira kroz želju preneli na teren", naglasio je Vujošević.

Komentari / 0

Ostavite komentar