Рафа ужива у карневалу и поред кише!

Када сте у Рио Де Женеиру за време карневала једноставно га не можете игнорисати, па тако ни Рафаел Надал није пропустио прилику да буде део чувеног спектакла који се одржава сваке године средином фебруара.

Тенис 17.02.2015 | 12:00
Рафа ужива у карневалу и поред кише!

Шпански тенисер ће ове недеље учествовати на турниру у овом бразилском граду, али је пронашао времена да се и мало опусти на чувеном “Самбадрону” у друштву тамошњих лепотица.

Надал је био са сународником Давидом Ферером, домаћин им је био бивши бразилски тенисер Густаво Куертен и ни киша им није покварила расположење, а више о атмосфери са карневала можете видети у нашој фото галерији.

"Први пут сам имао прилику да уживам на карневалу у Рију и ово је нешто што ћу памтити цео живот. Енергија је невероватно позитивна, сви певају и играју, било је заиста фантастично", поручио је Надал.

Што се тиче терена, трећи тенисер света је први носилац на турниру у Рију, на ком брани титулу, а први меч ће одиграти у уторак против Томаша Белучија, док ће противник другог носиоца Давида Ферера бити Данијел Химено-Травер.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

вввв

17.02.2015 11:20

Е, и мени је жеља отићи на овај карневал. Мислим да је то нешта што вриједи видјети.

ОДГОВОРИТЕ