Rafa uživa u karnevalu i pored kiše!

Kada ste u Rio De Ženeiru za vreme karnevala jednostavno ga ne možete ignorisati, pa tako ni Rafael Nadal nije propustio priliku da bude deo čuvenog spektakla koji se održava svake godine sredinom februara.

Tenis 17.02.2015 | 12:00
Rafa uživa u karnevalu i pored kiše!

Španski teniser će ove nedelje učestvovati na turniru u ovom brazilskom gradu, ali je pronašao vremena da se i malo opusti na čuvenom “Sambadronu” u društvu tamošnjih lepotica.

Nadal je bio sa sunarodnikom Davidom Fererom, domaćin im je bio bivši brazilski teniser Gustavo Kuerten i ni kiša im nije pokvarila raspoloženje, a više o atmosferi sa karnevala možete videti u našoj foto galeriji.

"Prvi put sam imao priliku da uživam na karnevalu u Riju i ovo je nešto što ću pamtiti ceo život. Energija je neverovatno pozitivna, svi pevaju i igraju, bilo je zaista fantastično", poručio je Nadal.

Što se tiče terena, treći teniser sveta je prvi nosilac na turniru u Riju, na kom brani titulu, a prvi meč će odigrati u utorak protiv Tomaša Belučija, dok će protivnik drugog nosioca Davida Ferera biti Danijel Himeno-Traver.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

vvvv

17.02.2015 11:20

E, i meni je želja otići na ovaj karneval. Mislim da je to nešta što vrijedi vidjeti.

ODGOVORITE