Новак кумовао најбољем другу

„Кум није дугме”, гласи позната српска изрека, а још када је тај кум Новак Ђоковић весељу нема краја. Тако је било у суботу у Београду, где је најбољи светски тенисер кумовао другу из детињства Невену Марковићу, који је спортисти летос био сведок када се на вечну љубав заклео Јелени Ристић.

Забава 16.02.2015 | 14:45
Новак кумовао најбољем другу

Након церемоније у Цркви Ружица, Ноле је са младенцима прошетао Калемегданом, где су га и усликали фотрепортери листа Ало!.

Сватови и пролазници били су потпуно изненађени када се око 13.30 пред црквом појавио Новак Ђоковић, који је својим аутом и довезао младенце. Кум није скидао осмех са лица, срећан што су му обавезе овог пута дозволиле да присуствује венчању фудбалера са којим је одрастао на Бањици.
 
По ко зна који пут тенисер је показао да га успеси, слава и новац нису променили, већ да су му породица и пријатељи највеће богатство у животу. Због обавеза око њиховог сина Стефана, његова супруга Јелена није присуствовала црквеном венчању, али се очекивало да ће се касније појавити на слављу.
 
Попут правог џентлмена Ђоковић је све време водио рачуна о млади, придржавао јој је венчаницу и помагао док је улазила у ауто којим је он управљао. Иако су младенци блистали на овај њима најбитнији дан у животу, пролазници су без даха и у потпуној неверици гледали у Новака, који се попут осталих сватова шетао Калишем.

Њему није било тешко да се слика чак и са пролазницима којих је јуче на Калемегдану било пуно јер је после дужег времена у Београду сунце огрејало.
 
Елегантан, како то и процедура налаже, Ђоковић је на себи имао одело, док му је ревер красио беџ уместо рузмарина.

 

Коментари / 0

Оставите коментар