Novak kumovao najboljem drugu

„Kum nije dugme”, glasi poznata srpska izreka, a još kada je taj kum Novak Đoković veselju nema kraja. Tako je bilo u subotu u Beogradu, gde je najbolji svetski teniser kumovao drugu iz detinjstva Nevenu Markoviću, koji je sportisti letos bio svedok kada se na večnu ljubav zakleo Jeleni Ristić.

Zabava 16.02.2015 | 14:45
Novak kumovao najboljem drugu

Nakon ceremonije u Crkvi Ružica, Nole je sa mladencima prošetao Kalemegdanom, gde su ga i uslikali fotreporteri lista Alo!.

Svatovi i prolaznici bili su potpuno iznenađeni kada se oko 13.30 pred crkvom pojavio Novak Đoković, koji je svojim autom i dovezao mladence. Kum nije skidao osmeh sa lica, srećan što su mu obaveze ovog puta dozvolile da prisustvuje venčanju fudbalera sa kojim je odrastao na Banjici.
 
Po ko zna koji put teniser je pokazao da ga uspesi, slava i novac nisu promenili, već da su mu porodica i prijatelji najveće bogatstvo u životu. Zbog obaveza oko njihovog sina Stefana, njegova supruga Jelena nije prisustvovala crkvenom venčanju, ali se očekivalo da će se kasnije pojaviti na slavlju.
 
Poput pravog džentlmena Đoković je sve vreme vodio računa o mladi, pridržavao joj je venčanicu i pomagao dok je ulazila u auto kojim je on upravljao. Iako su mladenci blistali na ovaj njima najbitniji dan u životu, prolaznici su bez daha i u potpunoj neverici gledali u Novaka, koji se poput ostalih svatova šetao Kališem.

Njemu nije bilo teško da se slika čak i sa prolaznicima kojih je juče na Kalemegdanu bilo puno jer je posle dužeg vremena u Beogradu sunce ogrejalo.
 
Elegantan, kako to i procedura nalaže, Đoković je na sebi imao odelo, dok mu je rever krasio bedž umesto ruzmarina.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar