Очи у очи с пироманом

Полицајац Милорад Дејановић, који је задобио опекотине док је покушавао да спријечи Београђанина да се полије бензином испред Паркинг сервиса, и даље се налази на лијечењу на Војномедицинској академији (ВМА).

Србија 13.02.2015 | 18:43
Очи у очи с пироманом

Његов колега Горан Ковачевић, који је такође повређен у тој интервенцији, пуштен је из болнице.

У саопштењу МУП-а, полицајац Ковачевић је описао шта се догодило 11. фебруара испред рампе Пакринг сервиса на Старом сајмишту, пише Блиц.

"Када смо му пришли почео је да нас посипа бензином. Претио је да ће нас запалити. Покушали смо да му одузмемо флашу и упаљач, али је он упалио ватру. Изгледало је као да је бацач пламена. Потом је почео да полива себе бензином и том приликом сам скочио на њега и оборио га на земљу", рекао је Ковачевић.

Он је изразио задовољство јер ради у полицији са људима за које истиче да су спремни у сваком тренутку да прискоче у помоћ.

"Ако смо обукли униформу, ставили значку, пиштољ за опасач, онда знамо да нам је опасност саставни део посла, свесни шта и зашто то радимо.

Полиција се не бави неким обичним послом, ми смо ту да помогнемо људима, због тога носимо униформу", поручио је Ковачевић.

Београђанин П.Л. је том приликом задобио опекотине другог степена лица и шаке.

Коментари / 0

Оставите коментар