Oči u oči s piromanom

Policajac Milorad Dejanović, koji je zadobio opekotine dok je pokušavao da spriječi Beograđanina da se polije benzinom ispred Parking servisa, i dalje se nalazi na liječenju na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA).

Srbija 13.02.2015 | 18:43
Oči u oči s piromanom

Njegov kolega Goran Kovačević, koji je takođe povređen u toj intervenciji, pušten je iz bolnice.

U saopštenju MUP-a, policajac Kovačević je opisao šta se dogodilo 11. februara ispred rampe Pakring servisa na Starom sajmištu, piše Blic.

"Kada smo mu prišli počeo je da nas posipa benzinom. Pretio je da će nas zapaliti. Pokušali smo da mu oduzmemo flašu i upaljač, ali je on upalio vatru. Izgledalo je kao da je bacač plamena. Potom je počeo da poliva sebe benzinom i tom prilikom sam skočio na njega i oborio ga na zemlju", rekao je Kovačević.

On je izrazio zadovoljstvo jer radi u policiji sa ljudima za koje ističe da su spremni u svakom trenutku da priskoče u pomoć.

"Ako smo obukli uniformu, stavili značku, pištolj za opasač, onda znamo da nam je opasnost sastavni deo posla, svesni šta i zašto to radimo.

Policija se ne bavi nekim običnim poslom, mi smo tu da pomognemo ljudima, zbog toga nosimo uniformu", poručio je Kovačević.

Beograđanin P.L. je tom prilikom zadobio opekotine drugog stepena lica i šake.

Komentari / 0

Ostavite komentar