Вујовић (хо)неће на клупу Хрватске?!

Бивши селектор Србије и Црне Горе Веселин Вујовић рекао је да не жели да коментарише наводе да је фаворит за место селектора Хрватске.

Остали спортови 14.02.2015 | 11:00
Вујовић (хо)неће на клупу Хрватске?!

Место селектора ’ватрених’ остало је упражњено после Светског првенства у Катару, када је Славко Голужа поднео оставку.

Медији у Хрватској последњих дана спекулишу да су Вујовић и Ирфан Смајлагић главни кандидати да га наследе. У прилог томе наводе чињеницу да су челници Хрватског рукометног савеза Хрватске отпутовали у Франкфурт да би се састали са Иваном Балићем, који би по завршетку каријере, предстојећег лета, требало да прихвати посао координатора за мушки рукомет. Од Балића се очекује да ће одмах предложи кандидата за селектора, а Вујовић пред сусрет свог Загреба и Ла Риохе није желео много да прича о томе.

„Балић и Метличић су иконе и треба да дођу на та мста која им се нуде, али то не значи ништа. Неко ко је био одличан играч, не мора нужно да буде и добар тренер, а ја сам ту најочитији пример“, рекао је Вујовић.

Наравно, то је Вујовић рекао у шали, а потом је прокоментарисао:

„Шта бих урадио да ме Балић предложи за селектора? Захвалио бих му се. Нити сам рекао хвала, не, нити хвала, може. Сада ми је Ла Ријоха најбитнија. Било би лепо да после свега чекирамо Карте за Кил, само о томе размишљам“.

Коментари / 0

Оставите коментар