Vujović (ho)neće na klupu Hrvatske?!

Bivši selektor Srbije i Crne Gore Veselin Vujović rekao je da ne želi da komentariše navode da je favorit za mesto selektora Hrvatske.

Ostali sportovi 14.02.2015 | 11:00
Vujović (ho)neće na klupu Hrvatske?!

Mesto selektora ’vatrenih’ ostalo je upražnjeno posle Svetskog prvenstva u Kataru, kada je Slavko Goluža podneo ostavku.

Mediji u Hrvatskoj poslednjih dana spekulišu da su Vujović i Irfan Smajlagić glavni kandidati da ga naslede. U prilog tome navode činjenicu da su čelnici Hrvatskog rukometnog saveza Hrvatske otputovali u Frankfurt da bi se sastali sa Ivanom Balićem, koji bi po završetku karijere, predstojećeg leta, trebalo da prihvati posao koordinatora za muški rukomet. Od Balića se očekuje da će odmah predloži kandidata za selektora, a Vujović pred susret svog Zagreba i La Riohe nije želeo mnogo da priča o tome.

„Balić i Metličić su ikone i treba da dođu na ta msta koja im se nude, ali to ne znači ništa. Neko ko je bio odličan igrač, ne mora nužno da bude i dobar trener, a ja sam tu najočitiji primer“, rekao je Vujović.

Naravno, to je Vujović rekao u šali, a potom je prokomentarisao:

„Šta bih uradio da me Balić predloži za selektora? Zahvalio bih mu se. Niti sam rekao hvala, ne, niti hvala, može. Sada mi je La Rijoha najbitnija. Bilo bi lepo da posle svega čekiramo Karte za Kil, samo o tome razmišljam“.

Komentari / 0

Ostavite komentar