Свјетска премијера "Педесет нијанси - сива"

Филм снимљен по бестселеру Е. Л. Џејмс вечерас ће имати светску премијеру на Берлинском филмском фестивалу, али и биоскопима широм Србије и региона. У претпродаји три милиона биоскопских улазница!

Забава 11.02.2015 | 10:19
Свјетска премијера "Педесет нијанси - сива"

НЕЗАПАМЋЕНО интересовање гледалаца за састанак са господином Грејом - кратки је опис "луднице" која влада широм света за филмом "Педесет нијанси - сива". Настао према планетарном бестселеру Е. Л. Џејмс, филм Сем Тејлор Џонсон у среду вече ће истовремено имати светску премијеру на Берлинском филмском фестивалу, али и биоскопима широм Србије.

Еротска трилогија оборила је рекорде продаје. Филмска верзија садо-мазо љубавне приче о младом и пребогатом бизнисмену Кристијану Греју (Џејми Дорнан) и наивној и неискусној студенткињи Анастазији Стил (Дакота Џонсон) прети да "сруши" и светске биоскопе. У претпродаји је у 39 земаља купљено око три милиона биоскопских улазница!

Филм је снимљен са буџетом од 40 милиона долара, али је неколико пута већи износ уложен у маркетинг. Годину дана пре премијере освануо је плакат са силуетом главног јунака и коментаром "Господин Греј ће вас сада примити".

"Педесет нијанси" није имао пројекције за критичаре и новинаре. Тек пре неколико дана уприличена је специјална пројекција за стотину највећих фанова, углавном жена.

Како се могло чути у ретким коментарима, на филм су пренесене све кључне сцене из књиге, а један педантни гледалац израчунао је да се прва сцена секса појављује "тек у 41. минуту". Али, додао је он, током 110 минута трајња "Педесет нијанси - сива" готово петину чине мање или више експлицитне сцене.

Извор: Новости

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

лс

11.02.2015 13:01

Овај филм је екстра!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ