Данас нова документација Тужилаштву БиХ

Потпредсједник Федерације БиХ Мирсад Кебо изјавио је да ће Тужилаштву БиХ данас прослиједити нову документацију у вези са хуманитарном помоћи која је за вријеме рата достављена у БиХ, односно гдје је она завршила,ко је са њом располагао, који је орган то верификовао и ко је
располагао тајним рачунима.

Босна и Херцеговина 10.02.2015 | 08:11
Данас нова документација Тужилаштву БиХ

"Отворена је `Пандорина кутија`, која се више неће затворити. Ово се више не може зауставити, без обзира на покушај оних који би радо да се овај процес затвори. Они који су највише погођени, најгласнији су у нападима, али већина грађана БиХ подржава да се све истјера до краја", рекао је Кебо.

Од 16. децембра прошле године Кебо је, у неколико наврата, Тужилаштву БиХ предао најмање 10.000 страница документа у вези са злочинима почињеним над Србима у БиХ.

Извор: СРНА

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Дивос

10.02.2015 07:27

Не, није отворена "Пандорина кутија" како то рече госп.Кебо, него је начета "забрањена" прича у У бошњачком делу фед.БиХ, прича која беше најгори "јерес", прича о злочинима над Србима, зато ерупција гнева у том делу фед.БиХ. А о најмонструознијим злочинима над Србима, укључујући и ритуално одсецање глава проговорио је, не било ко, него други по важности и хијерархији код Бошњака, госп.Кебо, и до сада предао 10.000 страница списа о тим злочинима. Да, питање је, шта се чекало са доказима 20 годиуна? Није то испливао један загубљени документ, него видимо 10.000 страница списа. То питање постављају сви у Српској. Али и то много говори, и колико ће они који су чинили стравичне зочине над Србима истрајавати да се истина никад не сазна, сасвим извесно има још много тога. Али добро, боље икад, него никад. И неће у бошњачком делу фед.БиХ, па и ови читаоци којин нам долазе из тог дела, и кампују на овом порталу, осудити ове злочине, неће осудите зликовце попут овог Махмуљина или овог Џаферовића, јок, они ће осудити онога који је проговорио о овим стравичним злочинима, госп.Кебу. Али то ипак говори о њима. Видећемо како ће ићи ова прича, добро је да се истина ипак разоткрива. За сада, ваља из институција БиХ, тј парламента, уклонити ништарију, а изгледа и ниткова, овог Џаферовића (па макар био и само осумњичени), на томе морају истрајати сви српски представници у заједничким институцијама БиХ, па ако треба и вршити притисак. Али добро, видећемо шта ће све испасти из ове приче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

10.02.2015 07:50

Дивосе,ја осудјујем све злочине као и то да се сваки злочин разјасни а кривци надју и буду најстрожије кажњени!Ни један злочин не смије бити заташкан !

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

10.02.2015 08:12

Гдје је проблем?Па федерацији одговара тако даље да "глуми"жртву и страдалника.Ипак вентил полако попушта...

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаххахахха

10.02.2015 08:18

Кебо тако одрзава кондицију.Просета свако јутро однесе десет кила папира и назад.Докон цовјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

10.02.2015 08:52

НОВО ИЗДАЊЕ МИРСАДА КЕБЕ. РАТ И МИР У НАСТАВЦИМА (КАО ИНДИЈСКА СЕРИЈА).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исмет

10.02.2015 13:34

Кебина сабрана дјела по приступачној цијени од 1КМ, навали народе док није нестало

ОДГОВОРИТЕ