Danas nova dokumentacija Tužilaštvu BiH

Potpredsjednik Federacije BiH Mirsad Kebo izjavio je da će Tužilaštvu BiH danas proslijediti novu dokumentaciju u vezi sa humanitarnom pomoći koja je za vrijeme rata dostavljena u BiH, odnosno gdje je ona završila,ko je sa njom raspolagao, koji je organ to verifikovao i ko je
raspolagao tajnim računima.

Bosna i Hercegovina 10.02.2015 | 08:11
Danas nova dokumentacija Tužilaštvu BiH

"Otvorena je `Pandorina kutija`, koja se više neće zatvoriti. Ovo se više ne može zaustaviti, bez obzira na pokušaj onih koji bi rado da se ovaj proces zatvori. Oni koji su najviše pogođeni, najglasniji su u napadima, ali većina građana BiH podržava da se sve istjera do kraja", rekao je Kebo.

Od 16. decembra prošle godine Kebo je, u nekoliko navrata, Tužilaštvu BiH predao najmanje 10.000 stranica dokumenta u vezi sa zločinima počinjenim nad Srbima u BiH.

Izvor: SRNA

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Divos

10.02.2015 07:27

Не, није отворена "Пандорина кутија" како то рече госп.Кебо, него је начета "забрањена" прича у У бошњачком делу фед.БиХ, прича која беше најгори "јерес", прича о злочинима над Србима, зато ерупција гнева у том делу фед.БиХ. А о најмонструознијим злочинима над Србима, укључујући и ритуално одсецање глава проговорио је, не било ко, него други по важности и хијерархији код Бошњака, госп.Кебо, и до сада предао 10.000 страница списа о тим злочинима. Да, питање је, шта се чекало са доказима 20 годиуна? Није то испливао један загубљени документ, него видимо 10.000 страница списа. То питање постављају сви у Српској. Али и то много говори, и колико ће они који су чинили стравичне зочине над Србима истрајавати да се истина никад не сазна, сасвим извесно има још много тога. Али добро, боље икад, него никад. И неће у бошњачком делу фед.БиХ, па и ови читаоци којин нам долазе из тог дела, и кампују на овом порталу, осудити ове злочине, неће осудите зликовце попут овог Махмуљина или овог Џаферовића, јок, они ће осудити онога који је проговорио о овим стравичним злочинима, госп.Кебу. Али то ипак говори о њима. Видећемо како ће ићи ова прича, добро је да се истина ипак разоткрива. За сада, ваља из институција БиХ, тј парламента, уклонити ништарију, а изгледа и ниткова, овог Џаферовића (па макар био и само осумњичени), на томе морају истрајати сви српски представници у заједничким институцијама БиХ, па ако треба и вршити притисак. Али добро, видећемо шта ће све испасти из ове приче.

ODGOVORITE
Name

Bošnjak

10.02.2015 07:50

Divose,ja osudjujem sve zločine kao i to da se svaki zločin razjasni a krivci nadju i budu najstrožije kažnjeni!Ni jedan zločin ne smije biti zataškan !

ODGOVORITE
Name

MILOŠ

10.02.2015 08:12

Gdje je problem?Pa federaciji odgovara tako dalje da "glumi"žrtvu i stradalnika.Ipak ventil polako popušta...

ODGOVORITE
Name

hahhahahha

10.02.2015 08:18

Kebo tako odrzava kondiciju.Proseta svako jutro odnese deset kila papira i nazad.Dokon covjek.

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

10.02.2015 08:52

NOVO IZDANJE MIRSADA KEBE. RAT I MIR U NASTAVCIMA (KAO INDIJSKA SERIJA).

ODGOVORITE
Name

Ismet

10.02.2015 13:34

Kebina sabrana djela po pristupačnoj cijeni od 1KM, navali narode dok nije nestalo

ODGOVORITE