Полицајац изазвао удес па напао фоторепортера

Данас се у сарајевском насељу Маријин Двор, тацније на раскрсници испред зграде Парламента БиХ, догодила лакша саобрацајна несреца у којој је уцествовало и једно службено полицијско возило МУП-а Кантона Сарајево.

Босна и Херцеговина 07.02.2015 | 21:39
Полицајац изазвао удес па напао фоторепортера

На срећу, повриједених није било, али је на аутомобилу Ренаулт Цлио којим је управљала жена начињена мања материјална штета.

Међутим, након ове саобраћајне несреће дошло је до сукоба учесника у саобраћају и то због фотографисања самога полицијског возила.

Нападнут је Един Карахусић, фоторепортер и РВИ, а на њега је насрнуо полицајац који је учествовао у несрећи.

Наиме, како је испричао сам Карахусић, полицајац који је у цивилу у тренутку несреће возило полицијски аутомобил који је учествовао у несрећи, озбиљно му је запријетио када је видио да је он догађај забиљежио камером свога мобилног телефона.

"Када је видио да сам усликао догађај својим телефоном као професионални фоторепортер јер још увијек радим као "фрееланцер", пришао ми је и вербално ме напао. Најприје је насрнуо на мој телефон и спустио ми руку", прича Карахусић те додаје да је полицајцу појаснио да је фоторепортер и при томе му показао своју пресс исказницу.

Међутим, то није помогло, па је полицајац почео да му говори да слика и гања криминалце, а не њега.

"У једном тренутку ми је запријетио да ће ми се осветити ако објавим фотографију несреће", рекао је изреволитрани Карахусић.

Једноставно, како је додао, није могао да вјерује да га полицајац напада зато што ради свој посао, а посебно да му упућује тако озбиљне пријетње.

Након свега, полицајац је сам позвао полицију како би пријавио удес. Али, како је речено у Оперативном центру МУП-а КС, ова несрећа јесте пријављена али учесници у истој су се "договорили".

 

(Клиx.ба)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Ста да казес

07.02.2015 23:54

Глупи пандур а јос и безобразан. Ура бандит!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остоја

08.02.2015 07:18

И овај насао да снима полицајца, док криминалци коло воде. Какав систем направи овај резим те у њему новинари неце да снимају криминалце који су свугде око њих вец невине полицајце насао да снима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

08.02.2015 07:34

Сви се ПОЛИЦАЈЦИ тако бахато понасају као да су они богови и нико им ниста не мозе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

брчак

08.02.2015 07:34

Ако си крив признај своју грешку,а ако си полицајац мозес лако бити и цивил без запослења,

ОДГОВОРИТЕ
Name

сии

08.02.2015 07:52

Сваки до један је исти припадник мупа

ОДГОВОРИТЕ
Name

огорцени

08.02.2015 09:36

Није глуп него му сила ударила у главу

ОДГОВОРИТЕ