Милан Калинић тражи помоћ психолога

Водитељ Милан Калинић (42) у тешком је психичком стању након што је изазвао саобраћајну несрећу у селу Дупци код Бруса, кад је повређено троје мађарских држављана.

Србија 04.02.2015 | 16:50
Милан Калинић тражи помоћ психолога

Глумац се лоше осећа због чињенице да је угрозио своју породицу и породицу из Мађарске, због чега је, како сазнајемо, затражио и помоћ психолога.

На вези с лекарима

Његови пријатељи наводе да Калинић тешко подноси све што га је снашло, да га интересује једино опоравак мађарских држављана и да због тога не жели да говори за медије. Његове колеге, глумци Андрија Милошевић и Милан Васић, кажу за Курир да је он у контакту с лекарима који воде бригу о повређенима и да се потрудио да им колико може олакша боравак у Србији.

- Милан је веома утучен због свега што се догодило и много му је тешко. Да је неко други био на његовом месту, тај би дао изјаву у полицији и отишао, а Калинић је тамо био цело вече и потрудио се да Мађарима обезбеди све што им је потребно. Нашао им је хотелски смештај и побринуо се да им у болници ништа не зафали. Милан је у Београду, али је на вези с лекарима и интересује се за стање повређених - каже Васић.

Он је после несреће отишао у Брус по Миланову породицу.

- Један инспектор ми се пожалио да се на тој кривини често дешавају удеси. Сандра, Миланова жена, рекла ми је да је он возио нормалном брзином јер је пут лош, а у колима с њима су била и деца - каже познати глумац.

Решиће се како мора

Андрија Милошевић наводи да Калинић није имао алкохола у крви.

- Милан је изгубио контролу и у шоку је због свега што с десило. Сад смо му ми најпотребнији како би пребродио ову муку. Срећа у несрећи је то што су сви остали живи, а остало ће се решити како мора - рекао је Милошевић.

Путници из „сузукија“

ТРОЈЕ ОТПУТОВАЛО, ЈЕДАН У БОЛНИЦИ

Мађар Ф. Ј. (49), возач „сузукија“, и даље је на интензивној нези у КЦС у Београду и његово стање је стабилно.
- У плану је да се у наредним данима пацијент пребаци у Мађарску, где ће наставити лечење - речено нам је у КЦС.
Две жене, путнице из „сузукија“ Д. К. (17) и К. С. (46), пуштене су из крушевачке болнице на кућно лечење. Оне су јуче, са четвртим путником из „сузукија“, отпутовале у Сегедин.
Чињенице

КАКО ЈЕ ДОШЛО ДО СУДАРА

- Калинић се „ленд ровером“ с породицом враћа с Копаоника
- спушта се низбрдо, сече кривину и директно удара у „сузуки“
- у „сузукији“ су држављани Мађарске - муж, жена, син и снаја
- троје Мађара повређено
- возач „сузукија“ на лечењу у Београду

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Мукадес

04.02.2015 20:24

Изузетан водитељ пун врлине и свих вриједности које красе и по којима се водитељ , а прије свега цовјек препознаје.То сто се догодило мозе да се догоди свима нама који возимо.Стога узимам си за право да уиме свих возаца и свих људи добре воље ти зазелим брз опоравак и свима онима у другом аутомобилу те да нам вратис незаборавне вецери уз пинкове звезде.Хвала Ти.Срецно. пс.волио бих да ова порука доде и до њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

04.02.2015 22:23

Мозе свакоме да се деси. Сјецес кривину стоко и казес мозе свакоме да се деси доди на запад па сјеци кривину.

Name

Мукадес

04.02.2015 22:48

Постовани Мили,могу да прихватим васе размисљање и став на мој коментар,али не могу да прхватим вас неодгојан однос те називати ме стоком.Па вец када спомињете запад онда морам Вам напоменути да радим управо на градјанско првним односима те за овакав вид увреде води се градјански спор - парница .РАЗМИСЛИТИ ЦУ?

Name

Боки

04.02.2015 22:52

Па и ја мислим да су греске у саобрацају могуце али тврдити како је сјецемје кривиме греска и нормална возња је ван памети.Представљја заузимање траке којом се креву возила из супротног смјера и то је руски рулет мозда неко иде илу не иде из супротног смјера.За савјесног возаца то је недопустиво.Назалост и на разним тв емисијама је било ријеци о његовом стилу возње тако да мислим да је мало оних који су се бас много изненадили овим нестетним ирузним догадјајем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мукадес

05.02.2015 07:01

Постовани "боки"потпуно сам сагласан са Васим размисљањем када се ради о неодговорној возњи и непримјеном постовању саобрацајних закоитости, но медјутим надам се да це те се слозити да и прелазак на другу страну колника мозе бити увјетован разлицитим субјективним и објективним факторима,а о цему цемо моци коментирати након извјестаја судског вјестака о несреци. Јос једном јавно залим сто се то догодило и бицу сретан и задовољан,ако посљедице не буду имале икаквих утјецај на далњи зивот свих судионика. Хвала.

Name

МИЛОШ

05.02.2015 16:38

Популарност је чудо.Мало је популарних,а да поштују законе.

ОДГОВОРИТЕ