Milan Kalinić traži pomoć psihologa

Voditelj Milan Kalinić (42) u teškom je psihičkom stanju nakon što je izazvao saobraćajnu nesreću u selu Dupci kod Brusa, kad je povređeno troje mađarskih državljana.

Srbija 04.02.2015 | 16:50
Milan Kalinić traži pomoć psihologa

Glumac se loše oseća zbog činjenice da je ugrozio svoju porodicu i porodicu iz Mađarske, zbog čega je, kako saznajemo, zatražio i pomoć psihologa.

Na vezi s lekarima

Njegovi prijatelji navode da Kalinić teško podnosi sve što ga je snašlo, da ga interesuje jedino oporavak mađarskih državljana i da zbog toga ne želi da govori za medije. Njegove kolege, glumci Andrija Milošević i Milan Vasić, kažu za Kurir da je on u kontaktu s lekarima koji vode brigu o povređenima i da se potrudio da im koliko može olakša boravak u Srbiji.

- Milan je veoma utučen zbog svega što se dogodilo i mnogo mu je teško. Da je neko drugi bio na njegovom mestu, taj bi dao izjavu u policiji i otišao, a Kalinić je tamo bio celo veče i potrudio se da Mađarima obezbedi sve što im je potrebno. Našao im je hotelski smeštaj i pobrinuo se da im u bolnici ništa ne zafali. Milan je u Beogradu, ali je na vezi s lekarima i interesuje se za stanje povređenih - kaže Vasić.

On je posle nesreće otišao u Brus po Milanovu porodicu.

- Jedan inspektor mi se požalio da se na toj krivini često dešavaju udesi. Sandra, Milanova žena, rekla mi je da je on vozio normalnom brzinom jer je put loš, a u kolima s njima su bila i deca - kaže poznati glumac.

Rešiće se kako mora

Andrija Milošević navodi da Kalinić nije imao alkohola u krvi.

- Milan je izgubio kontrolu i u šoku je zbog svega što s desilo. Sad smo mu mi najpotrebniji kako bi prebrodio ovu muku. Sreća u nesreći je to što su svi ostali živi, a ostalo će se rešiti kako mora - rekao je Milošević.

Putnici iz „suzukija“

TROJE OTPUTOVALO, JEDAN U BOLNICI

Mađar F. J. (49), vozač „suzukija“, i dalje je na intenzivnoj nezi u KCS u Beogradu i njegovo stanje je stabilno.
- U planu je da se u narednim danima pacijent prebaci u Mađarsku, gde će nastaviti lečenje - rečeno nam je u KCS.
Dve žene, putnice iz „suzukija“ D. K. (17) i K. S. (46), puštene su iz kruševačke bolnice na kućno lečenje. One su juče, sa četvrtim putnikom iz „suzukija“, otputovale u Segedin.
Činjenice

KAKO JE DOŠLO DO SUDARA

- Kalinić se „lend roverom“ s porodicom vraća s Kopaonika
- spušta se nizbrdo, seče krivinu i direktno udara u „suzuki“
- u „suzukiji“ su državljani Mađarske - muž, žena, sin i snaja
- troje Mađara povređeno
- vozač „suzukija“ na lečenju u Beogradu

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Mukades

04.02.2015 20:24

Izuzetan voditelj pun vrline i svih vrijednosti koje krase i po kojima se voditelj , a prije svega covjek prepoznaje.To sto se dogodilo moze da se dogodi svima nama koji vozimo.Stoga uzimam si za pravo da uime svih vozaca i svih ljudi dobre volje ti zazelim brz oporavak i svima onima u drugom automobilu te da nam vratis nezaboravne veceri uz pinkove zvezde.Hvala Ti.Srecno. ps.volio bih da ova poruka dode i do njega.

ODGOVORITE
Name

Mili

04.02.2015 22:23

Moze svakome da se desi. Sjeces krivinu stoko i kazes moze svakome da se desi dodi na zapad pa sjeci krivinu.

Name

Mukades

04.02.2015 22:48

Postovani Mili,mogu da prihvatim vase razmisljanje i stav na moj komentar,ali ne mogu da prhvatim vas neodgojan odnos te nazivati me stokom.Pa vec kada spominjete zapad onda moram Vam napomenuti da radim upravo na gradjansko prvnim odnosima te za ovakav vid uvrede vodi se gradjanski spor - parnica .RAZMISLITI CU?

Name

Boki

04.02.2015 22:52

Pa i ja mislim da su greske u saobracaju moguce ali tvrditi kako je sjecemje krivime greska i normalna voznja je van pameti.Predstavljja zauzimanje trake kojom se krevu vozila iz suprotnog smjera i to je ruski rulet mozda neko ide ilu ne ide iz suprotnog smjera.Za savjesnog vozaca to je nedopustivo.Nazalost i na raznim tv emisijama je bilo rijeci o njegovom stilu voznje tako da mislim da je malo onih koji su se bas mnogo iznenadili ovim nestetnim iruznim dogadjajem.

ODGOVORITE
Name

Mukades

05.02.2015 07:01

Postovani "boki"potpuno sam saglasan sa Vasim razmisljanjem kada se radi o neodgovornoj voznji i neprimjenom postovanju saobracajnih zakoitosti, no medjutim nadam se da ce te se sloziti da i prelazak na drugu stranu kolnika moze biti uvjetovan razlicitim subjektivnim i objektivnim faktorima,a o cemu cemo moci komentirati nakon izvjestaja sudskog vjestaka o nesreci. Jos jednom javno zalim sto se to dogodilo i bicu sretan i zadovoljan,ako posljedice ne budu imale ikakvih utjecaj na dalnji zivot svih sudionika. Hvala.

Name

MILOŠ

05.02.2015 16:38

Popularnost je čudo.Malo je popularnih,a da poštuju zakone.

ODGOVORITE