Опозиција не подржава “лош закон”

Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић рекао је да опозиција није жељела да учествује у креирању Приједлога закона о јавном реду и миру, јер је ријеч о "лошем закону".

Република Српска 04.02.2015 | 13:28
Опозиција не подржава “лош закон”

"Овако лош и ружан закон не може се нашминкати никаквим амандманима", рекао је Стевандић данас новинарима у Бањалуци, након разматрања овог приједлога закона у парламенту Српске.

Он је поновио да је опозиција позвала Владу Републике Српске да повуче овај приједлог закона из скупштинске процедуре.

"Владајућа коалиција има једну врсту политичког сљепила за однос јавности и струке према овом закону", истакао је Стевандић.

Он је рекао да му је, као припаднику опозиције и лично, жао што је одсуство опозиције у парламенту током расправе о Приједлогу закона о јавном реду и миру "искориштено за јавно вријеђање припадника опозиције, појединих новинара и невладиних организација у директном телевизијском преносу".

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

п

04.02.2015 12:33

Против ове Зло-екипе само се може и борити на тај начин.Не треба уопште ићи на сједнице па нек се владајућа екипа расправља и дискутује сама са собом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

04.02.2015 12:38

Није ни Ваш излазак из НСРС нешто бољи.Када буде гласање нико неће бити против.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРОЉЕЋЕ

04.02.2015 12:44

ПРИЈЕДЛОГ "ЗАКОН О ЈАВНОМ НЕРЕДУ И НЕМИРУ" !? ЧУВАЈТЕ СЕ ОПОЗИЦИЈООООООООООЈ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко РиТЕ-Угљевик

04.02.2015 13:18

Па шта планира опозиција урадити по том питању???? Доста је "неслагања" итд. Дајте нешто конкретно!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

закон

04.02.2015 13:20

Сувисе сте мекани и благи опозицијо Станиц и Стевандиц се боре а остали преду к'о мале маце. Знаци не руси се тако резим. Морате к'о лавови или то поједини не зеле добра плата ако је то онда срамота њихова. Добили ста повјерење не кријте се иза анонимуса него у борбу. На нивоу БиХ це бити главна санса тамо морате са јаким кандидатима да дотуцете резим или сте исти ко и они. Размислите или вас народ висе неце никада бирати и процете к'о резимлије исто и ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станко

04.02.2015 15:33

Стевандицу колико си пара узео од Додика да и ти идес мимо Цавица, за градонацелника Бања Луке, јер да сте исли са једним кандидатом, СНСД би био на кољенима. Ти си их реанимирао, узео си пола милиона кеса Стевандицу. Да имас образа цутао би као заливен!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрац

04.02.2015 16:16

Жалосно је да људи који очигледно не подржавају власт насједају на оркестриране подвале исте те власти које су успјешно поквариле рејтинг др Стевандића пред тадашње изборе пласираном причом да је тобоже узео паре да буде замислите кандидат своје партије на изборима! Па исти Драган Чавић је истом том Додику предао тада власт! Зашто он није повукао кандидатуру за градоначелника и обезбиједио побједу Др. Стевандића! Само ми Срби смо вјечити свезнадари измишљених чаршијских прича а врло брзо заборављамо или не видимо чињенице. Зато годинам и пролазе Додикове подвале, зна да је народ лако завести и посвађати лажима па радити за свој џеп јер само то и зна!

Name

Мали

04.02.2015 18:50

Ако некад власт буду врсили СДС,НДП,ПДП они це радо прихватити овај закон! Ово опозиција само се бави трацем рекла казала и касирају љепе Паре зиве као богови

ОДГОВОРИТЕ
Name

алеxа

05.02.2015 04:39

Да је Стевандиц препустио град Цавицу данас не би било СДС-а у БЛ. Зато свака цаст Стевандицу сто је спасио СДС. Опет њега за кандидата.

ОДГОВОРИТЕ