Opozicija ne podržava “loš zakon”

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je da opozicija nije željela da učestvuje u kreiranju Prijedloga zakona o javnom redu i miru, jer je riječ o "lošem zakonu".

Republika Srpska 04.02.2015 | 13:28
Opozicija ne podržava “loš zakon”

"Ovako loš i ružan zakon ne može se našminkati nikakvim amandmanima", rekao je Stevandić danas novinarima u Banjaluci, nakon razmatranja ovog prijedloga zakona u parlamentu Srpske.

On je ponovio da je opozicija pozvala Vladu Republike Srpske da povuče ovaj prijedlog zakona iz skupštinske procedure.

"Vladajuća koalicija ima jednu vrstu političkog sljepila za odnos javnosti i struke prema ovom zakonu", istakao je Stevandić.

On je rekao da mu je, kao pripadniku opozicije i lično, žao što je odsustvo opozicije u parlamentu tokom rasprave o Prijedlogu zakona o javnom redu i miru "iskorišteno za javno vrijeđanje pripadnika opozicije, pojedinih novinara i nevladinih organizacija u direktnom televizijskom prenosu".

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

p

04.02.2015 12:33

Protiv ove Zlo-ekipe samo se može i boriti na taj način.Ne treba uopšte ići na sjednice pa nek se vladajuća ekipa raspravlja i diskutuje sama sa sobom!

ODGOVORITE
Name

MILOŠ

04.02.2015 12:38

Nije ni Vaš izlazak iz NSRS nešto bolji.Kada bude glasanje niko neće biti protiv.

ODGOVORITE
Name

PROLJEĆE

04.02.2015 12:44

PRIJEDLOG "ZAKON O JAVNOM NEREDU I NEMIRU" !? ČUVAJTE SE OPOZICIJOOOOOOOOOOJ!

ODGOVORITE
Name

Milenko RiTE-Ugljevik

04.02.2015 13:18

Pa šta planira opozicija uraditi po tom pitanju???? Dosta je "neslaganja" itd. Dajte nešto konkretno!!!!!

ODGOVORITE
Name

zakon

04.02.2015 13:20

Suvise ste mekani i blagi opozicijo Stanic i Stevandic se bore a ostali predu k'o male mace. Znaci ne rusi se tako rezim. Morate k'o lavovi ili to pojedini ne zele dobra plata ako je to onda sramota njihova. Dobili sta povjerenje ne krijte se iza anonimusa nego u borbu. Na nivou BiH ce biti glavna sansa tamo morate sa jakim kandidatima da dotucete rezim ili ste isti ko i oni. Razmislite ili vas narod vise nece nikada birati i procete k'o rezimlije isto i vi.

ODGOVORITE
Name

Stanko

04.02.2015 15:33

Stevandicu koliko si para uzeo od Dodika da i ti ides mimo Cavica, za gradonacelnika Banja Luke, jer da ste isli sa jednim kandidatom, SNSD bi bio na koljenima. Ti si ih reanimirao, uzeo si pola miliona kesa Stevandicu. Da imas obraza cutao bi kao zaliven!!!

ODGOVORITE
Name

Posmatrac

04.02.2015 16:16

Žalosno je da ljudi koji očigledno ne podržavaju vlast nasjedaju na orkestrirane podvale iste te vlasti koje su uspješno pokvarile rejting dr Stevandića pred tadašnje izbore plasiranom pričom da je tobože uzeo pare da bude zamislite kandidat svoje partije na izborima! Pa isti Dragan Čavić je istom tom Dodiku predao tada vlast! Zašto on nije povukao kandidaturu za gradonačelnika i obezbijedio pobjedu Dr. Stevandića! Samo mi Srbi smo vječiti sveznadari izmišljenih čaršijskih priča a vrlo brzo zaboravljamo ili ne vidimo činjenice. Zato godinam i prolaze Dodikove podvale, zna da je narod lako zavesti i posvađati lažima pa raditi za svoj džep jer samo to i zna!

Name

Mali

04.02.2015 18:50

Ako nekad vlast budu vrsili SDS,NDP,PDP oni ce rado prihvatiti ovaj zakon! Ovo opozicija samo se bavi tracem rekla kazala i kasiraju ljepe Pare zive kao bogovi

ODGOVORITE
Name

alexa

05.02.2015 04:39

Da je Stevandic prepustio grad Cavicu danas ne bi bilo SDS-a u BL. Zato svaka cast Stevandicu sto je spasio SDS. Opet njega za kandidata.

ODGOVORITE