Србин из Илиноиса побиједио у америчком ријалитију

Тома Добросављевић (33) победио је “Највећи губитник: славни дани”, где дебели бивши спортисти скидају килограме. Смршао је невероватних 77,5 килограма

Занимљивости 01.02.2015 | 09:51
Србин из Илиноиса побиједио у америчком ријалитију

СРБИН Тома Добросављевић (33) победио је у четвртак у америчком ријалитију “Највећи губитник: славни дани”, где дебели бивши спортисти, уз помоћ тренера, покушавају да изгубе што више килограма. Менаџер из Илиноиса, наше горе лист, смршао је невероватних 77,5 килограма и освојио награду од 250.000 долара. На почетку такмичења имао је 152,4 килограма, а завршио га са 74,8 килограма. Што би рекао наш народ - преполовио се. На другом месту нашла се Афроамериканка Соња Џонс, која је са 128 килограма спала на 65.

- Остао сам без текста. Ово искуство је било невероватно и већ ми се исплатила титула највећег губитника - рекао је Добросављевић по проглашењу победника.

Тома је играо фудбал, одбојку, бејзбол, тенис, кошарку и фудбал у средњој школи. Почео је да добија на тежини након што му је пре девет година умро отац, а он се преселио код мајке и бринуо о њој. Да мора да смрша схватио је када му је агент осигуравајућег друштва рекао да не може да се осигура због прекомерне тежине и ризика по здравље.

Извор: Новости

 

Коментари / 0

Оставите коментар