Srbin iz Ilinoisa pobijedio u američkom rijalitiju

Toma Dobrosavljević (33) pobedio je “Najveći gubitnik: slavni dani”, gde debeli bivši sportisti skidaju kilograme. Smršao je neverovatnih 77,5 kilograma

Zanimljivosti 01.02.2015 | 09:51
Srbin iz Ilinoisa pobijedio u američkom rijalitiju

SRBIN Toma Dobrosavljević (33) pobedio je u četvrtak u američkom rijalitiju “Najveći gubitnik: slavni dani”, gde debeli bivši sportisti, uz pomoć trenera, pokušavaju da izgube što više kilograma. Menadžer iz Ilinoisa, naše gore list, smršao je neverovatnih 77,5 kilograma i osvojio nagradu od 250.000 dolara. Na početku takmičenja imao je 152,4 kilograma, a završio ga sa 74,8 kilograma. Što bi rekao naš narod - prepolovio se. Na drugom mestu našla se Afroamerikanka Sonja Džons, koja je sa 128 kilograma spala na 65.

- Ostao sam bez teksta. Ovo iskustvo je bilo neverovatno i već mi se isplatila titula najvećeg gubitnika - rekao je Dobrosavljević po proglašenju pobednika.

Toma je igrao fudbal, odbojku, bejzbol, tenis, košarku i fudbal u srednjoj školi. Počeo je da dobija na težini nakon što mu je pre devet godina umro otac, a on se preselio kod majke i brinuo o njoj. Da mora da smrša shvatio je kada mu je agent osiguravajućeg društva rekao da ne može da se osigura zbog prekomerne težine i rizika po zdravlje.

Izvor: Novosti

 

Komentari / 0

Ostavite komentar