Џони Деп се жени на Бахамима

Холивудска звезда Џони Деп (51) и његова вереница - глумица Амбер Херд (28), после 13 месеци забављања, следећег викенда изговориће судбоносно "да".

Забава 01.02.2015 | 09:43
Џони Деп се жени на Бахамима

ХОЛИВУДСКА звезда Џони Деп (51) и његова вереница - глумица Амбер Херд (28), после 13 месеци забављања, следећег викенда изговориће судбоносно "да". Америчка штампа пише да ће се пар венчати 7. или 8. фебруара на Деповом приватном острву Понд Кеј на Бахамима, које је купио 2004. за 3,6 милиона долара.

Свечаној церемонији присуствоваће 50 званица, међу којима ће бити невестина породица и Лили Роуз (15) и Џек (12), Џонијева деца из везе са француском глумицом и певачицом Ванесом Паради. Будући да Депово имање на острву има само 180 квадратних метара, многи гости ће бити смештени на његовој луксузној јахти.

Амбер ће се заклети Депу на вечну љубав у венчаници коју је креирала британска дизајнерка Стела Макартни (ћерка Пола Мекартнија). Будући младенци су изабрали други викенд у фебруару за венчање, због претрпаног радног распореда. Наиме, Амбер управо снима филм у Лондону, док Џонија очекује наставак "Пирата са Кариба" у Аустралији. Пар се упознао 2011. на снимању филма "Дневник рума", а у марту прошле године су се верили.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар