Е, ако Човић каже, тако је! Либијци бацали папке!

„Немам још потпуну информацију, али клуб ће поднети кривичне пријаве против свих који су убацили папке на терен“, рекао је први човек црвено-белих.

Кошарка 22.01.2015 | 11:00
Е, ако Човић каже, тако је! Либијци бацали папке!

Кривци за инциденте у Арени долазе из Африке? Председник Црвене звезде Небојша Човић рекао је за Н1 телевизију да су инцидент са убацивањем свињских папака на паркет у мечу против Галатасараја криви држављани Либије, те да ће против њих бити покренут поступак.

Човић је истакао да још ништа није званично, али да неке информације указују на то да су за „случај папци“ одговорни људи са стране.
„Немам још потпуну информацију, али ће клуб поднети кривичне пријаве против свих који су убацили папке на терен. Оно што сам засад сазнао јесте да ти људи имају либијско држављанство, наводно су велики Звездаши, а редовно критикују тренера и играче. Занимљиво је да та господа и нису тако млада. Изузетно ми је драго што се навијачи нису прикључили провокацији“, поручио је председник српског вицешампиона за Н1.

Он је, такође, покушао да објасни како је дошло до пропуста на капијама Београдске Арене који су омогућили извесним Либијцима да повеће предмете унесу на трибине. Према његовој оцени, организација утакмице која је носила велики ризик је била на задовољавајућем нивоу ако се изузме тај превид.
„Ми смо упозоравали навијаче, разговарали са њима и добили уверавања да неће правити проблеме. И као што сте видели, тих проблема није било. На све то, људи који нису млади и неискусни, убаце свињске ногице и њушку од свиње. Унесу то у чарапама, панталонама и где ли већ гурају, скенер то не види, а у оном претресу провуче се, ипак је то 19.000 људи. Добили смо похвале од представника Евролиге и турског клуба. Мислим да смо урадили велики посао, ми као клуб, али и надлежни државни органи задужени за безбедност. Једино нисам задовољан резултатом", наглашава Човић и додаје да очекује да ће његов клуб бити примљени у Истанбулу“, додаје Човић.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

гадафи

21.01.2015 16:44

Тацно, ми либијци смо бацали папке. Цовицу, ти си један обицан папак. Имамо информацију, проверену из поузданих извора, да је господин Папак, цитај Цовиц унео исте. После овакве изјаве овај је зрео за весело брдо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде Зиваниц

22.01.2015 09:25

Па овај Цовиц не само да није нормалан, он је дрзак и безобразан цовек лазе цим зине. Па дај Вуцицу склони овог типа висе, немој да га ститис а тузиластво да ради свој посао да подигне оптузницу против Цовица за пљацку за пребијање новинара да се провери рад његове фирме ФМП а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

22.01.2015 10:13

Луд човек . Унели су их Иранци и Саудијци а не Либијци хе хе. Бедак .

ОДГОВОРИТЕ