Бањалука: Полиција страховала од протеста, а он просио дјевојку

Да искрене емоције постоје, показао нам је млади љубавни пар, Татјана Росић и Бранко Поповић који су своју шестогодишњу емотивну везу уоквирили вјеридбом, на несвакидашњи начин, на зидовима бањалучке тврђаве Кастел.

Република Српска 19.01.2015 | 20:43
Бањалука: Полиција страховала од протеста, а он просио дјевојку

Био је то, вјеровала је, сасвим обичан дан. Бањалучанка Татјана Росић требала је са другарицама да оде на ручак у Казамат, ништа не сумњајући, пише портал бањалуцанке.цом.

"Како смо прилазили Кастелу, угледала сам мога момка Бранка како сједи на дјечијем, пластичном, бијелом коњу, док је заједнички пријатељ, фотограф Драган Мартић "шкљоцао". Ништа ми није било јасно", искрена је Татјана.

С обзиром на то да је Татјана по професији психолог, њен, сада већ вјереник желио је да јој покаже да постоје и нереалне ствари, стварајући тако њихову бајку.

"Питао ме је да ли сада вјерујем у принца на бијелом коњу и да чоколадне бомбонице могу падати с неба, јер је у том тренутку његов пријатељ са Кастела однекуд почео да баца бомбоне по нама. Све вријеме сам се смијала, јер сам једноставно била без текста", препричава Татјана.

Међутим, све је то био сам увод. Оно најљепше је тек услиједило:

Одједном су искочили другари са транспарентом на ком је писало "Бебо, ја сам геј", а Бранко је добацио: "Не, не тај транспарент људи!"

"Одвео ме је на степенице, горе на Кастел, друг је држао звучнике и пустио је пјесму од Аеросмитха „И дон’т wанна то мисс а тхинг“, он је клекнуо и извадио киндер јаје које је било оригинално запаковано и онда када сам отворила, сломила чоколаду и отворила кутијицу, угледала сам прстен. Тада ме је запросио тако што сам угледала на другој страни обале, тамо код сплава, транспарент који су држали његови другари из Горске службе за спашавање, на ком је писало "Хоћеш ли да се удаш за мене?" И наравно, пристала сам!"

Услиједило је фотографисање цјелокупног друштва и испијање коктела, уз здравицу, на киши…

Ако мислите да је било лако организовати читав вјеренички чин, варате се:

"Три пута им је долазила патрола полиције, испитујући их шта раде на Кастелу. На крају су дошли да виде да ли сам пристала", кроз смијех признаје Татјана.

На тврђави Кастел многобројни парови откривају своје најтананије емоције. Много је оних који су и дан свадбе овјековјечили овдје. Ова прича такође је уткана у зидове бањалучког утврђења и као таква је аутентична.

Извор: Независне новине

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Алан Форд

19.01.2015 20:56

Браво царееее!!!Срецно вам било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мн

19.01.2015 21:07

Просто невјероватно да има И оваквих вијести! Свака цаст младости на оваквој идеји!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

19.01.2015 23:01

Браво за ГСС БЛ. Поздрав од ГСС Нови Град и честитке будућим младенцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пд

19.01.2015 23:13

Ово је напросто да не повјерујеш да постоје овакве дивне везе у овој суморној свакодневници. Све похвале и све најљепше им желим од срца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Модричанин

20.01.2015 00:51

Свака цаст легендо!! Нека вам је са срецом од срца вам зелим!! :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

браиндамагед

20.01.2015 03:12

ПА ЗАР ЈЕ МОГУЦЕ ДА ОВА ДОДИКОВА НЕПИСМЕНА ХУНТА ЗВАНА МУП РС НЕМА ПАМЕТНИЈА ПОСЛА, ЗАР ЈЕ МОГУЦЕ ДА СЕ НЕКА ВЛАСТ ТОЛИКО ПЛАСИ СОПСТВЕНОГ НАРОДА ИЛИ ЈЕ У ПИТАЊУ ПРЕТЕРАНА РЕВНОСТ НОВОПРИМЉЕНИХ ПРАСИНАРА ПРЕД ИЗБОРЕ У СТРЕМЉЕЊУ КА ВОДЈИНОМ РЕКТУМУ И ДОКАЗИВАЊУ ПСЕЦЕ ВЈЕРНОСТИ, ОД ИЗБОРА СЕ НЕ МОЗЕ ПРОЦИ КРОЗ ЦЕНТАР БЛ, А ДА НА СВАКИХ 50 М НЕ СТОЈИ ЈЕДАН ПРАСИНАР И ХВАТА ЗЈАЛЕ И ЛЕГИТИМИСЕ И ЗАЈ....ВА ПЕНЗИОНЕРЕ И ТИНЕЈДЗЕРЕ, А ПРАВИМ КРИМОСИМА СКИДАЈУ САПКУ ДО ПОДА И КЛОНЕ ИХ СЕ У СИРОКОМ ЛУКУ. ЉУДИ СТА НАМ СЕ ОВО ДЕСАВА, ПА ОВО ЈЕ КО РУМУНИЈА ЗА ВРИЈЕМЕ ЦАУСЕСКУА. П.С. КРАЉУ БРАВО ЗА ОРИГИНАЛНОСТ, БАР ЈЕДНА СВИЈЕТЛА ТАЦКА У ОВИМ ТЕСКИМ ВРЕМЕНИМА КОЈА ВРАЦА ВЈЕРУ У ЉУДЕ И ЗИВОТ, ЈОС ЈЕДНОМ СВАКА ТИ ЦАСТ И СВЕ НАЈБОЉЕ!

ОДГОВОРИТЕ