Banjaluka: Policija strahovala od protesta, a on prosio djevojku

Da iskrene emocije postoje, pokazao nam je mladi ljubavni par, Tatjana Rosić i Branko Popović koji su svoju šestogodišnju emotivnu vezu uokvirili vjeridbom, na nesvakidašnji način, na zidovima banjalučke tvrđave Kastel.

Republika Srpska 19.01.2015 | 20:43
Banjaluka: Policija strahovala od protesta, a on prosio djevojku

Bio je to, vjerovala je, sasvim običan dan. Banjalučanka Tatjana Rosić trebala je sa drugaricama da ode na ručak u Kazamat, ništa ne sumnjajući, piše portal banjalucanke.com.

"Kako smo prilazili Kastelu, ugledala sam moga momka Branka kako sjedi na dječijem, plastičnom, bijelom konju, dok je zajednički prijatelj, fotograf Dragan Martić "škljocao". Ništa mi nije bilo jasno", iskrena je Tatjana.

S obzirom na to da je Tatjana po profesiji psiholog, njen, sada već vjerenik želio je da joj pokaže da postoje i nerealne stvari, stvarajući tako njihovu bajku.

"Pitao me je da li sada vjerujem u princa na bijelom konju i da čokoladne bombonice mogu padati s neba, jer je u tom trenutku njegov prijatelj sa Kastela odnekud počeo da baca bombone po nama. Sve vrijeme sam se smijala, jer sam jednostavno bila bez teksta", prepričava Tatjana.

Međutim, sve je to bio sam uvod. Ono najljepše je tek uslijedilo:

Odjednom su iskočili drugari sa transparentom na kom je pisalo "Bebo, ja sam gej", a Branko je dobacio: "Ne, ne taj transparent ljudi!"

"Odveo me je na stepenice, gore na Kastel, drug je držao zvučnike i pustio je pjesmu od Aerosmitha „I don’t wanna to miss a thing“, on je kleknuo i izvadio kinder jaje koje je bilo originalno zapakovano i onda kada sam otvorila, slomila čokoladu i otvorila kutijicu, ugledala sam prsten. Tada me je zaprosio tako što sam ugledala na drugoj strani obale, tamo kod splava, transparent koji su držali njegovi drugari iz Gorske službe za spašavanje, na kom je pisalo "Hoćeš li da se udaš za mene?" I naravno, pristala sam!"

Uslijedilo je fotografisanje cjelokupnog društva i ispijanje koktela, uz zdravicu, na kiši…

Ako mislite da je bilo lako organizovati čitav vjerenički čin, varate se:

"Tri puta im je dolazila patrola policije, ispitujući ih šta rade na Kastelu. Na kraju su došli da vide da li sam pristala", kroz smijeh priznaje Tatjana.

Na tvrđavi Kastel mnogobrojni parovi otkrivaju svoje najtananije emocije. Mnogo je onih koji su i dan svadbe ovjekovječili ovdje. Ova priča takođe je utkana u zidove banjalučkog utvrđenja i kao takva je autentična.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Alan Ford

19.01.2015 20:56

Bravo careeee!!!Srecno vam bilo!

ODGOVORITE
Name

mn

19.01.2015 21:07

Prosto nevjerovatno da ima I ovakvih vijesti! Svaka cast mladosti na ovakvoj ideji!

ODGOVORITE
Name

Aco

19.01.2015 23:01

Bravo za GSS BL. Pozdrav od GSS Novi Grad i čestitke budućim mladencima.

ODGOVORITE
Name

pd

19.01.2015 23:13

Ovo je naprosto da ne povjeruješ da postoje ovakve divne veze u ovoj sumornoj svakodnevnici. Sve pohvale i sve najljepše im želim od srca.

ODGOVORITE
Name

Modričanin

20.01.2015 00:51

Svaka cast legendo!! Neka vam je sa srecom od srca vam zelim!! :D

ODGOVORITE
Name

braindamaged

20.01.2015 03:12

PA ZAR JE MOGUCE DA OVA DODIKOVA NEPISMENA HUNTA ZVANA MUP RS NEMA PAMETNIJA POSLA, ZAR JE MOGUCE DA SE NEKA VLAST TOLIKO PLASI SOPSTVENOG NARODA ILI JE U PITANJU PRETERANA REVNOST NOVOPRIMLJENIH PRASINARA PRED IZBORE U STREMLJENJU KA VODJINOM REKTUMU I DOKAZIVANJU PSECE VJERNOSTI, OD IZBORA SE NE MOZE PROCI KROZ CENTAR BL, A DA NA SVAKIH 50 M NE STOJI JEDAN PRASINAR I HVATA ZJALE I LEGITIMISE I ZAJ....VA PENZIONERE I TINEJDZERE, A PRAVIM KRIMOSIMA SKIDAJU SAPKU DO PODA I KLONE IH SE U SIROKOM LUKU. LJUDI STA NAM SE OVO DESAVA, PA OVO JE KO RUMUNIJA ZA VRIJEME CAUSESKUA. P.S. KRALJU BRAVO ZA ORIGINALNOST, BAR JEDNA SVIJETLA TACKA U OVIM TESKIM VREMENIMA KOJA VRACA VJERU U LJUDE I ZIVOT, JOS JEDNOM SVAKA TI CAST I SVE NAJBOLJE!

ODGOVORITE