Убиство у београдском хотелу

Тридесетседмогодишњи Владимир Величковић, који је имао дебео кривични досије, убијен је синоћ око 19 часова у ресторану хотела "Мајдан" на Вождовцу.

Србија 19.01.2015 | 10:50
Убиство у београдском хотелу

Величковић се сукобио са тројицом мушкараца с којима је нешто раније дошао у ресторан хотела "Мајдан". Они су се око пола шест по подне најпре посвађали, затим потукли, па је Славко Б. потегао пиштољ на Величковића, који је задобио прострелне ране на грудима и врату.

Тешко повређеног Величковића пријатељи су повезли својим БМW, а на углу улица Владимира Томановића и Михајла Тодоровића сусрело их је возило Хитне помоћи, које је повређеног човека превезло у Ургентни центар, где је и преминуо.

- Кобна је била прострелна рана на врату - рекла нам је Нада Мацура, портпарол Хитне помоћи.

Нападачи су одмах након пуцњаве побегли у непознатом правцу. И они су, како незванично сазнајемо, одраније познати полицији и снимљени су сигурносном камером која се налази на улазу у хотел. Испред "Мајдана" су остале локве крви, настале приликом изношења Величковића. У време пуцњаве у ресторану хотела било је 15 гостију и сви су задржани на саслушању.

- Сви ти сведоци су одраније познати полицији, а имају и дозволе за поседовање оружја - рекао је наш извор из полиције. Претпоставља се да је убијени заправо Владимир Величковић из Новог Сада, који је био осуђен на седам година затвора због производње сканка с члановима криминалне групе Горана Ковачевића која је позната по разбојништву и диловању дроге.

Извор: КУРИР

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

алеxрс

19.01.2015 10:03

Ово је несватљиво, познати полицији, а посједују легално орузје!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Салзбург

19.01.2015 11:54

У Србији се све мозе.

ОДГОВОРИТЕ