Ubistvo u beogradskom hotelu

Tridesetsedmogodišnji Vladimir Veličković, koji je imao debeo krivični dosije, ubijen je sinoć oko 19 časova u restoranu hotela "Majdan" na Voždovcu.

Srbija 19.01.2015 | 10:50
Ubistvo u beogradskom hotelu

Veličković se sukobio sa trojicom muškaraca s kojima je nešto ranije došao u restoran hotela "Majdan". Oni su se oko pola šest po podne najpre posvađali, zatim potukli, pa je Slavko B. potegao pištolj na Veličkovića, koji je zadobio prostrelne rane na grudima i vratu.

Teško povređenog Veličkovića prijatelji su povezli svojim BMW, a na uglu ulica Vladimira Tomanovića i Mihajla Todorovića susrelo ih je vozilo Hitne pomoći, koje je povređenog čoveka prevezlo u Urgentni centar, gde je i preminuo.

- Kobna je bila prostrelna rana na vratu - rekla nam je Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Napadači su odmah nakon pucnjave pobegli u nepoznatom pravcu. I oni su, kako nezvanično saznajemo, odranije poznati policiji i snimljeni su sigurnosnom kamerom koja se nalazi na ulazu u hotel. Ispred "Majdana" su ostale lokve krvi, nastale prilikom iznošenja Veličkovića. U vreme pucnjave u restoranu hotela bilo je 15 gostiju i svi su zadržani na saslušanju.

- Svi ti svedoci su odranije poznati policiji, a imaju i dozvole za posedovanje oružja - rekao je naš izvor iz policije. Pretpostavlja se da je ubijeni zapravo Vladimir Veličković iz Novog Sada, koji je bio osuđen na sedam godina zatvora zbog proizvodnje skanka s članovima kriminalne grupe Gorana Kovačevića koja je poznata po razbojništvu i dilovanju droge.

Izvor: KURIR

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

alexrs

19.01.2015 10:03

Ovo je nesvatljivo, poznati policiji, a posjeduju legalno oruzje!

ODGOVORITE
Name

Salzburg

19.01.2015 11:54

U Srbiji se sve moze.

ODGOVORITE